Αντιδράσεις για το τελεσίγραφο Κεραμέως προς μαθητές

Με τελεσίγραφο προς τους μαθητές επέλεξε να απαντήσει στα αιτήματα των μαθητών για περισσότερα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Συγκεκριμένα, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το υπουργείο ειδικά για αυτό τον σκοπό υπό τον τίτλο «Αναπλήρωση όλων των χαμένων ωρών διδασκαλίας από τις καταλήψεις και υποχρεωτική τηλεκπαίδευση», αναφέρεται:

«Σχετικά με τις καταλήψεις σχολικών μονάδων, σημειώνονται τα εξής:

▪ Όλες οι χαμένες ώρες μαθημάτων θα καλυφθούν μέσω διδασκαλίας τις ημέρες σχολικών εορτών, αργιών,  Σαββάτων, σχολικών περιπάτων.
▪ Από αύριο, στις σχολικές μονάδες που τελούν υπό κατάληψη ξεκινά υποχρεωτική για όλους σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου, καταρτίζεται από σήμερα το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.  Αναλυτικές οδηγίες για τη λειτουργία της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν εκδοθεί και αποσταλεί με την έναρξη του σχολικού έτους.

Θεμιτή κάθε θέση και άποψη, αλλά ο διάλογος γίνεται με ανοιχτά σχολεία. Δεν  μπορεί οποιοσδήποτε να εμποδίζει  την πρόσβαση στην εκπαίδευση».

Στον ίδιο τόνο και η ανάρτηση της υπουργού στο Twitter, την οποία φυσικά έσπευσε να αναδημοσιεύσει ο υπουργός Κατά των Καταλήψεων, Άδωνις Γεωργιάδης:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here