Ανοιξιάτικο Bazaar με θέα την Ακρόπολη!

Η Lalibela διοργανώνει μια μοναδική ανοιξιάτικη γιορτή γεμάτη χρώματα, ήχους, γεύσεις και χαμόγελα στο πιο όμορφο σημείο του ιστορικού κέντρου της πόλης και είστε όλοι καλεσμένοι!
Το Σάββατο 13 Απριλίου, από τις 11 έως τις 7 μ.μ., σας περιμένουμε στο Κτήριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, στο Θησείο για να καλωσορίσουμε την άνοιξη, να ετοιμαστούμεγια το Πάσχα και ναστηρίξουμε τα παιδιά της Lalibela στην Αιθιοπία!
Στο Bazaar μας θα βρείτε πρωτότυπες λαμπάδες, πασχαλινά δώρα και γλυκά, ρούχα, αξεσουάρ,κοσμήματα, διακοσμητικάείδη σπιτιού και μοναδικά ethnic δώρα από την Αιθιοπίαενώ στον υπέροχο κήπο του κτηρίου με θέα την Ακρόπολη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πρωτότυπες γεύσεις συνοδεία καφέ, κρασιού και μουσικής. Οι μικροί μας καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια στη μεγάλη αυλή.
 
Μια Σαββατιάτικη βόλτα για όλους στο καλύτερο σημείο της πόλης με μουσική, φαγητό, ποτό, παιχνίδια, δώρα για το Πάσχα και πολύ κέφι είναι το “Multicolor Spring Bazaar της Lalibela”!
Πληροφορίες: 210 3227478
Lalibela Multicolor Spring Bazaar
Σάββατο13/4, 11- 7 μ.μ.
Κτήριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, πεζόδρομος Ερμού 134, Θησείο
Πρόσβαση: ΗΣΑΠ, Σταθμός Θησείο
Ο Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών – Lalibela γεννήθηκε σαν ιδέα το 1995 στην ιερή πόλη της Αιθιοπίας Lalibela από μια ομάδα Ελλήνων που ταξίδεψε στην χώρα και είδε από κοντά τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων και κυρίως των χιλιάδων ορφανών παιδιών. Είναι ένα ελληνικό μη κερδοσκοπικό σωματείο με σκοπό την έμπρακτη συμπαράσταση στα παιδιά της Αιθιοπίας με παροχή υλικής, ηθικής και μορφωτικής βοήθειας. Σε συνεργασία με μη κυβερνητικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Αιθιοπία αναλαμβάνει προγράμματα αρωγής κυρίως προς ορφανά, άστεγα και απροστάτευτα παιδιά αλλά και σε παιδιά από άπορες και ενδεείς οικογένειες, που δεν έχουν καμία άλλη στήριξη και βοήθεια.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here