Ανοιξε η γη και κατάπιε 3 ΙΧ σε πάρκινγκ στον Ταύρο – Μόλις είχε απομακρυνθεί με το ΙΧ της μητέρα με 2 παιδιά

Οδόστρωμα σε ανοιχτό πάρκινγκ της Καλλιθέας, στο σταθμό του ΗΣΑΠ Ταύρου, υποχώρησε ξαφνικά και κατάπιε μέσα σε 2 λεπτά τρία παρκαρισμένα ΙΧ.

Η τρύπα άνοιξε ξαφνικά (πιθανόν το πρόβλημα να συνδέεται και με κακοτεχνίες, αλλά να σχετίζεται και με τις καταρρακτώδεις βροχές των περασμένων ημερών που επιδείνωσαν ίσως προϋπάρχον πρόβλημα) Από καιρό πάντως οι περίοικοι είχαν προσέξει μια μεγάλη ρωγμή, που τελικά σε ένα μήκος γύρω στα 6 μέτρα καθίζανε και προκλήθηκε «τρύπα»

Μια μητέρα με τα παιδιά της είχε μόλις προλάβει να ξεπαρκάρει και να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πάρκινγκ ασφαλτοστρώθηκε το  1987, καλύπτοντας τμήμα του Ιλισσού. Εκτοτε χρησιμοποιείται ως υπαίθριο πάγκινγκ εδώ που εξυπηρετεί κυρίως όσους αφήνουν εκεί το ΙΧ τους για να πάρουν το τρένο για το κέντρο ή αλλού. Γερανός του δήμου άρχισε να απομακρύνει και άλλα οχήματα, επειδή εκφράζονται φόβοι ότι το οδόστρωμα μπορεί να υποχωρήσει και άλλο.

Οι οδηγοί των τριών ΙΧ αναρωτιώνται πώς θα  αποζημιωθούν για τις ζημίες που υπέστησαν.

Σύμφωνα με το  kallitheaonline.gr επιτ τόπου βρέθηκε και ο δήμαρχος Καλλιθέας και συνεργεία του δήμου, χωρίς όμως κάποιος να μπορεί ακόμη να δώσει εξηγήσεις για την υποχώρηση του οδοστρώματος.

Πάντως όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες, είτε επειδή περνούσε απο εκεί το ποτάμι είτε επειδή υπάρχουν εκεί και αγωγοί της ΕΥΔΑΠ, το οδόστρωμα είναι εξαιρετικά λεπτό

«Μια φλοίδα είναι όπως βλέπετε» έλεγαν χαρακτηριστικά οι περίοικοι

«Κάλυψη ποταμού ήταν ουσιαστικά, άλλο αν  λειτουργούσε ως πάρκινγκ. Υποχώρησαν τα θεμέλια και φαίνεται η κοιτη του ποταμού» είπε εκπρόσωπος του δήμου που περιμενε την εκτίμηση των μηχανικών.

 

vouliaxe-parking-02__1_

IMG_3018

IMG_3007

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here