Ανοικτό κάλεσμα στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη από τον Πάνο Καμμένο

Πρόσκληση προς τον πρώην υπουργό Χρήστο Μαρκογιαννάκη να ενταχθεί στους ΑΝΕΛ, εφόσον το επιθυμεί, απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος από τα Χανιά. Κατά την επίσκεψή του, ο κ. Καμμένος, συναντήθηκε με τοπικά στελέχη του κόμματος στα Χανιά, και δήλωσε ότι ο λαός δε θα ξεχάσει τα ευεργετήματα της προηγούμενης κυβερνητικής περιόδου, στην οποία συμμετείχε και το κόμμα του, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «δεν είναι όλα ανθισμένα, αλλά τουλάχιστον σταμάτησε η κατρακύλα».

 

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στην παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στην χανιώτικη κοινωνία, τονίζοντας πως έγινε προς όφελος των χανιωτών.

Τέλος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα προς τον πρώην υπουργό Χρήστο Μαρκογιαννάκη, αναφέροντας πως εάν και ο ίδιος το επιθυμεί είναι καλοδεχούμενος στους ΑΝ.ΕΛ.

«Δεν χρειάζεται να του κάνουμε ή να μας κάνει πρόταση. Αν και ο ίδιος έχει σύνθημα πρώτα τα Χανιά, τότε είναι καλοδεχούμενος να έρθει στους Ανεξάρτητους Έλληνες», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καμμένος θα βρίσκεται και σήμερα στην Κρήτη, καθώς θα περιοδεύσει σε Ζωνιανά και Ανώγεια ενώ θα καταλήξει στο Ηράκλειο απ’ όπου και θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here