Ανοικτή επιστολή – «ράπισμα» στον Βέμπερ από πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ

 

 

Του ΝΑΣΟΥ ΧΑΤΖΗΤΣΑΚΟΥ

Ανοικτή επιστολή – «ράπισμα» προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ με αφορμή την οξύτατη επίθεση την οποία εξαπέλυσε κατά τη συζήτηση για το ελληνικό πρόβλημα στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπό την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στέλνει ο πρώην γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ και ευρωβουλευτής της ΝΔ την περίοδο 2009 – 2014 Κώστας Πουπάκης προσάπτοντας του βαριές κατηγορίες για ψεύδη και πρωτοφανές μένος κατά της Ελλάδα.

«Δεν είναι αυτή κ. Βέμπερ η Ευρώπη που θέλουμε και πιστεύουμε, η Ευρώπη των Εθνών, της Ισότητας και της Αλληλεγγύης» αναφέρει στην ανοικτή επιστολή του με τίτλο «ανοικτή επιστολή στον κ. Βέμπερ για το Ανθελληνικό του παραλήρημα κατά την μικρόψυχη και προπαγανδιστική του ομιλία», ο κ. Πουπάκης προς τον επικεφαλής του ΕΛΚ προσθέτοντας ότι τα οικονομικά στοιχεία στην Ελλάδα που αναφέρετε, μια χώρα με διαρρηγμένο τον κοινωνικό ιστό, οικονομικά χρεοκοπημένη με χιλιάδες αυτοκτονίες, συσσίτια και εκατομμύρια φτωχούς, δεν είναι αυτά.

Μάλιστα, ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ τονίζει ότι έχει προσωπική άποψη για τις ημέρες και τα έργα του κ. Βέμπερ όταν «με το ίδιο μένος εναντίον της Ελλάδος και του λαού της, μας αποδοκιμάζατε στο παρελθόν μαζί με τους υπόλοιπους συμπατριώτες σας στο ΕΛΚ  – χτυπώντας μάλιστα τις γροθιές σας στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου». «Δυστυχώς είστε Πρόεδρος ενός -κατ’ ευφημισμού-μόνο Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος» καταλήγει στην επιστολή του ο κ. Πουπάκης κρατώντας σαφείς και ξεκάθαρες αποστάσεις από οξείες αντιδράσεις και παράλογες τοποθετήσεις άλλων μεγαλοστελεχών της ΝΔ.

 

Ολόκληρη η «ανοιχτή επιστολή του π. Ευρωβουλευτή Κ. Πουπάκη στον κ. Βέμπερ – Προέδρου του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο για το Ανθελληνικό του παραλήρημα κατά την μικρόψυχη και προπαγανδιστική ομιλία»

«Δεν είναι αυτή κ. Βέμπερ η Ευρώπη που θέλουμε και πιστεύουμε, η Ευρώπη των Εθνών, της Ισότητας και της Αλληλεγγύης, που είχαν οικοδομήσει, ηγέτες σαν τον Β. Ζισκάρ ντ´ Εστέν και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Δεν είναι αυτά τα οικονομικά στοιχεία στην Ελλάδα που αναφέρετε, μια χώρα με διαρρηγμένο τον κοινωνικό ιστό, οικονομικά χρεοκοπημένη με χιλιάδες αυτοκτονίες, συσσίτια και εκατομμύρια φτωχούς.

Το μόνο που είναι ίδιο είστε εσείς κ. Βέμπερ-έχοντας και προσωπική άποψη, ο ίδιος όλες τις εποχές, όταν με το ίδιο μένος εναντίον της Ελλάδος και του λαού της, μας αποδοκιμάζατε στο παρελθόν μαζί με τους υπόλοιπους συμπατριώτες σας στο ΕΛΚ -χτυπώντας μάλιστα τις γροθιές σας στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, όταν η τότε η Ν.Δ σαν αντιπολίτευσή, είχε αποφασίσει να μην στηρίξει τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και την πολιτική που εσείς για τον Ελληνικό λαό- απαιτούσατε να εφαρμόσει!

Δυστυχώς είστε Πρόεδρος ενός -κατ’ ευφημισμού-μόνο Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος».

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here