Ανοικτές πόρτες Αλαβάνου προς Αριστερή Πλατφόρμα για συνεργασία. Όχι σε Βαρουφάκη

«Η δική μας πόρτα είναι ανοιχτή προς την Αριστερή Πλατφόρμα» δήλωσε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β Αλέκος Αλαβάνος την Τετάρτη, o οποίος τάχθηκε υπέρ της κοινής μετωπικής λαϊκής προσπάθειας, χωρίς όμως να περιλαμβάνει σε αυτήν και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Μιλώντας στον realfm, ο Αλέκος Αλαβάνος σημείωσε ότι ακόμη δεν υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στο Σχέδιο Β και στην Αριστερή Πλατφόρμα, ωστόσο σημείωσε:

«Υπάρχει μια εκτίμηση από την πλευρά μας για την εντιμότητα, την ακεραιότητα, τη συνέπεια απέναντι στην εντολή του ελληνικού λαού που έδειξε η Αριστερή Πλατφόρμα και άλλοι βουλευτές, σε σχέση με την πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ούτε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια τη δικιά τους και του κόμματος στήριξαν και ενώ είχαν βγει με άλλο πρόγραμμα, εφαρμόζουν ένα πρόγραμμα χειρότερο από του Παπανδρέου ή του Σαμαρά».
«Η δική μας αντίληψη λέει ότι καλό είναι να συναντηθούν δυνάμεις οργανωμένες σε μια συνεργασία, σε μια κοινή μετωπική λαϊκή προσπάθεια. Ίσως το να μιλάει κανείς για κόμμα είναι πρόωρο, αλλά θα ακούσουμε και άλλες απόψεις, θα συζητήσουμε και θα δούμε τι είναι το πιο θετικό», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον κ. Βαρουφάκη, ο κ. Αλαβάνος ανέφερε ότι «δεν έχει σταθερές απόψεις» και πρόσθεσε: «Είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, έξυπνος, αλλά ψυχολογικά είναι έτσι που τη μία σού λέει το ένα, την άλλη σού λέει το άλλο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here