Ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις του εκνευρισμένου Μητσοτάκη σε Δανέλλη, Παπακώστα-Συνέκρινε τον ναύαρχο Αποστολάκη με τον χουντικό Σπαντιδάκη!

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σε απελπισία πρέπει να βρίσκεται ο αρχηγός της ΝΔ καθώς κανένα πολιτικό του στοίχημα δεν έχει ευοδωθεί και βλέπει την κυβέρνηση να προχωρά, εξαντλώντας τη θητεία της. Για αυτό ίσως, πέρα από τους επικίνδυνους πολιτικούς ακροβατισμούς στο εθνικό θέμα των Σκοπίων όπου αγνοεί προκλητικά το εθνικό συμφέρον και παίζει τα ρέστα του με τους εθνικολαικιστές, έφτασε στο κατάπτυστο και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολιτευσης σημείο να επιτεθεί προσωπικά και με προσβλητικές φράσεις κατά βουλευτών αλλά και του νέου υπουργού Αμυνας, ναύαρχου Αποστολάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνέκρινε τον κ. Αποστολάκη με τον χουντικό Σπαντιδάκη, που είχε αναλάβει υπουργός Αμυνας των πραξικοπηματιών της 2ι; Απριλίου, στη προσπάθεια του να ακσήσει κριτική στο γεγονός ότι ανέλαβε τη θέση του, όντας ακόμη εν ενεργεία αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Ο πρωθυπουργός τον εγκάλεσε μιλώντας για μέγιστο ατόπημα και του ζήτησε να ανακαλέσει, γιατί θίγει βάναυσα το δημοκρατικό φρόνημα των ενόπλων δυνάμεων.

Ο κ. Μητσοτάκης ανακάλεσε μερικώς και υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός δεν κατάλαβε τι είπε και επανέλαβε ότι η κριτική του ήταν προς τον ίδιο και την κυβέρνηση γιατί πρώτη φορά στη μεταπολίτευση γίνεται κάτι τέτοιο. Πρόσθεσε δε ότι ο κ. Αποστολάκης δεν έπρεπε να δεχθεί τη πρόταση του πρωθυπουργού.

 

Αλλά ο απίστευτα εκνευρισμένος και εριστικός κ. Μητσοτάκης, εξαπέλυσε προσωπικές επιθέσεις και σε δύο ακόμη βουλευτες ονομαστικά. Τον κ. Δανέλλη, που προέρχεται από το Ποτάμι(διεγράφη το πρωί), και προς τον οποίον με ειρωνικό τρόπο τον ρώτησε τι άλλαξε από την στάση του πριν έξι μήνες όταν καταψήφισε τη κυβέρνηση.

Το ίδιο προσβλητικός και σεξιστικός ήταν και προν την πρώην βουλευτή της ΝΔ και νυν αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. Είπε ότι δεν την βλέπει στην αίθουσα και αναρωτήθηκε με ύφος απαξιωτικό τι άραγε προσόντα τις βρήκε ο κ. Τσίπρας και την έκανε υπουργό!!!

Με την στάση του αυτή ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε, εμπράκτως, ότι η ΝΔ καθοδηγεί πολιτικά, την οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού, πολιτικού μπούλιγκ κατά άλλους, σε βάρος όσων βουλευτών προτίθενται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση και την συμφωνία των Πρεσπών.

Αλλωστε ούτε και σήμερα καταδίκασε ευθέως την συμπεριφορά στελεχών του, που πιάστηκαν στα πράσα, κάνοντας ρελάνς δήθεν με παρόμοιες μεθόδους του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη,και όσα έγραψε για δικαστικούς λειτπυργούς!

«Όποιος αύριο δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, ψηφίζει «ναι» και στη Συμφωνία των Πρεσπών που συνιστά μεγάλη εθνική υποχώρηση. Και παράλληλα στηρίζει μια κυβέρνηση-κουρελού χωρίς λαϊκή εντολή και με επιζήμια ατζέντα΄, κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης

Αυτή η αήθης συμπεριφορά του νευρικού κ. Μητσοτάκη εξηγείται μόνο από το γεγονό; ότι βρίσκεται σε πολιτική απόγνωση όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις και αντιδρά σαν κακομαθημένο παιδί που δεν έγινε το δικό του!!!

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here