Ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης Φώφης Μπουλούτα για περαιτέρω διερεύνηση-Αφορά τις καταγγελίες για απόλυση της από το Κολλέγιο επί Σαμαρά

 

«Ανοίγει ο φάκελος της υπόθεσης Φώφης Μπουλούτα για περαιτέρω διερεύνηση»  ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Κώστας  Γαβρόγλου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΙΕΛΕ.

Ο Υπουργός ζήτησε από τους νομικούς  συμβούλους του να υποβάλλουν άμεσα πόρισμα μετά τη μελέτη όλων των στοιχείων — δηλαδή των πρακτικών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των εγγράφων που κατέθεσε η ΟΙΕΛΕ και των στοιχείων από τη  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας.

Το άνοιγμα του φακέλου είχε ζητήσει η ΟΙΕΛΕ που έφερε το όλο θέμα στην επιφάνεια. Η υπόθεση αφορά καταγγελίες για απόλυση της εκπαιδευτικού από το Κολλέγιο Αθηνών, μετά από ένα περιστατικό μηδενισμού κόλας του υιού του πρώην πρωθυπουργού Α. Σαμαρά λόγω αντιγραφής.

Πρόεδρος στο Κολέγιο εκείνη την περίοδο ήταν ο αδελφός του κ. Σαμαρά.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός με ανακοίνωσή του, είχε διαψεύσει τος ισχυρισμούς του προέδρου της ΟΙΕΛΕ και είχε απειλήσει με εξώδικο.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here