Μενίδι: Ανήλικοι εισέβαλαν με σιδηρογροθιές σε σχολείο για να επιτεθούν σε μαθητές

 

Τέσσερις ανήλικοι με κουκούλες, ρόπαλα και σιδερογροθιές εισέβαλαν την περασμένη Δευτέρα στο 4ο Γυμνάσιο Αχαρνών στο Μενίδι,  προκειμένου να επιτεθούν σε μαθητές με τους οποίους φέρονται να είχαν διαφορές.

Ο διευθυντής του σχολείου τους αντιλήφθηκε άμεσα και κλείδωσε την εσωτερική πόρτα του σχολείου, ωστόσο ένας από αυτούς, κατάφερε να πηδήξει από την πόρτα και να μπει σε μία αίθουσα από το παράθυρο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών, κυρία Γ. Ευθυμιάδου, «οι μαθητές ήταν από άλλο σχολείο και άλλη περιοχή και είχαν διαφορές με μαθητές από το σχολείο στο οποίο εισέβαλαν».

Στο θέμα αναφέρθηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αχαρνών, τονίζοντας πως «τέτοια περιστατικά χαρακτηρίζουν το Μενίδι», ενώ αναφέρθηκε ακόμα και σε απαγωγή μαθητή από το σχολείο, αλλά και περιστατικά με πυροβολισμούς με μαθητές τραυματίες, μετά το θάνατο του μικρού Μάριου, ζητώντας από την Πολιτεία να λάβει μέτρα.

Σε βάρος των τεσσάρων ανηλίκων (τρεις δράστες είναι ηλικίας 16 ετών και ο τέταρτος 14) οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σχολείο, σχηματίσθηκε δικογραφία και λίγο αργότερα αφέθησαν ελεύθεροι.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here