Φωτήλας: Ανένδοτος κατά ΣΥΡΙΖΑ με προκλητικές εκφράσεις- ΣΥΡΙΖΑ: Αθλιότητες

 

Πολιτική ένταση προκάλεσαν οι ιδιαίτερα σκληρές, στα όρια της χυδαιότητας,  αναφορές του βουλευτή του Ποταμιού Ι. Φωτήλα στη Βουλή κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς της Τσουτσούνας»! Ο κ. Φωτήλας σ΄ένα νομοσχέδιο που ψηφίζει το κόμμα του, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για καταστροφική κυβέρνηση που πρέπει να φύγει χθες.

Για αυτό κάλεσε σε συμμαχία και ανένδοτο όλους τους αληθινούς δημοκράτες ενώ με μια σαφή αναφορά του σε εικαστική γυμνή χορογραφία του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών Γιαν Φαμπρ, μίλησε για «Αριστερά της τσουτσούνας»!

Στον κ. Φωτήλα απάντησε με ανακοίνωσή του το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για μνημείο χυδαιότητας και καλώντας τον κ. Θεοδωράκη να αποδοκιμάσει τις αθλιότητες του βουλευτή του.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Ι. Φωτήλα αποτελούν μνημείο χυδαιότητας, το οποίο παραπέμπει, αν δεν ξεπερνά, στο ύφος και τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν κύκλοι της λούμπεν ακροδεξιάς.

Ο βουλευτής του Ποταμιού ανέδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το «ήθος»  του ως «ευρωπαϊστής» και «αντί-λαϊκιστής», όπως ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του. Μετά από αυτά, οι αναφορές του κ. Φωτήλα περί «δήθεν δημοκρατών» συνιστούν ακραία πρόκληση.

Καλούμε τον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, να αποδοκιμάσει τις αθλιότητες του βουλευτή του κόμματος του.

Οι προκλητικές δηλώσεις Φωτήλα

«Καλώ σε ανένδοτο αγώνα κατά των δήθεν δημοκρατών που λυμαίνονται τον τόπο» είπε ο Ιάσωνας Φωτήλας αν και το κόμμα του, υπερψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο για το προσφυγικό.

Ο κ. Φωτήλας ο οποίος απεύθυνε ανοιχτή έκκληση στα κόμματα της αντιπολίτευσης να δημιουργηθεί μια «συμμαχία για να πέσει η κυβέρνηση». «Δεν μπορεί να ζητάμε από την κυβέρνηση να κυβερνήσει – δεν διορίζεις επόπτη σε αγώνα τυφλό και να του ζητάς να πει αν είναι οφσάιντ ή όχι. H κυβέρνηση δεν μπορεί ! Μας καταστρέφει !» είπε.

Ο βουλευτής του Ποταμιού επιτέθηκε και κατά του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά με έμμεσες αναφορές σε παράσταση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, Γιαν Φαμπρ. «Τι να περιμένει κανείς από τον υπουργό Πολιτισμού που κατάντησε τον Πολιτισμό «Αριστερά της Τσουτσούνας;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here