Ανέμελες βόλτες Κυριάκου-Μαρέβας στη Πάρο, εν μέσω τουρκικών προκλήσεων- Φωτό με Τομ Χανκς

Ασυγκράτητος ο πρωθυπουργός παρά τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, συνεχίζει τις βόλτες  και τις ολιγοήμερες διακοπές του στην νησιωτική Ελλάδα. Ετσι, βρέθηκε και στη Πάρο, όπου φωτογραφήθηκε με τον Τομ Χανκς και τη γυναίκα του, παρέα με την Μαρέβα, προφανώς για να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό…

Φανταστείτε τι θα είχαν σούρει στον Αλέξη Τσίπρα, εάν ως πρωθυπουργός, εν μέσω της πλέον σοβαρής ελληνοτουρκικής κρίσης, άφηνε την Αθήνα κι ‘εκανε  ανέμελος ΣΚ διακοπές σε κάποιο νησί. Εδω ασχολούνται και γράφουν για αυτόν τώρα, fake news, ότι έκανε δήθεν κρουαζιέρα στο Ιόνιο…

Οπως και νάχει, η εικόνα ενός αφάσιου Ελληνα πρωθυπουργού, που ενώ οι τουρκικές φρεγάτες αλωνίζουν στην Αν. Μεσόγειο, εκείνος προτιμά να δείχνει μια επίπλαστη εικόνα εφησυχασμού, δεν είναι σοβαρή.

«Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες», έγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Instagram.

Ήταν στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου όταν ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.

Τώρα, τόσο ο δημοφιλής ηθοποιός όσο και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη και με τα ελληνικά τους διαβατήρια ανά χείρας, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Το εν λόγω στιγμιότυπο ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here