Ανατροπή στις τηλεοπτικές άδειες: Απορρίφθηκε αίτημα Καλογρίτσα για διήμερη προθεσμία

 

Ανατροπή σημειώθηκε σήμερα στο τοπίο των τηλεοπτικών αδειών καθώς ο ένας από τους τέσσερις υπερθεματιστές του διαγωνισμού, ο Ιωάννης Καλογρίτσας φαίνεται να μένει εκτός, καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημά του για 48ωρη παράταση προκειμένου να πληρώσει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια. Η προθεσμία για την καταβολή της λήγει στις 7 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση της ΓΓΕΕ έχει ως εξής:

Εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:
«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 που ήταν ο τρίτος υπερθεματιστής , κατέθεσε σήμερα το ποσό των 25,5 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στην πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότηση του.

Πρώτος επιλαχών ο Ιβάν Σαββίδης 

Υπενθυμίζεται πως επιλαχόντες είναι η DIMERA του Ιβάν Σαββίδη, ο Alpha, η κυπριακή εταιρεία συμφερόντων Βαρδινογιάννη και το Star, επίσης συμφερόντων Βαρδινογιάννη.

Από τους επιλαχόντες ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στα 61,5 εκατομμύρια, ο Alpha στα 61, η κυπριακή εταιρεία στα 18 και το Star στα 13.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here