Αναμνηστικό βίντεο άφησαν οι τρεις διαρρήκτες στον Αλιμο

Διαρρήκτες που προφανώς δεν ειχαν σκεφτεί ότι υπήρχε εσωτερικη κάμερα στο σπιτι που «χτύπησαν», παρέλειψαν να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους και πηραν μεν 3.000 ευρω και χρυσαφικά, αλλά άφησαν τα πρόσωπά τους για την αστυνομια.

Εισέβαλαν σε διαμέρισμα στην οδό Μεγίστης, στον Άλιμο αψηφώντας τον συναγερμό που χτυπούσε, έψαξαν τους χώρους διεξοδικά και βρηκαν  μετρητά και κοσμήματα. Κάποια στιγμή εντοπίζουν και το χρηματοκιβώτιο κρυμμένο σε μια ντουλάπα.

Το βίντεο έχει παραδώσει στο τοπικό τμήμα Ασφάλειας ο ιδιοκτήτης της κατοικίας  και γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν οι δράστες. Ο ίδιος δίνει αμοιβή σε όσους βοηθήσουν στη σύλληψη των δραστών (πιθανόν να υπάρχει κάποιο οικογενειακό κειμήλιο μεταξύ των κλαπέντων αντικείμενων).

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές  πληροφορίες οι διαρρήκτες πέραν των 3.00 ευρώ που βρήκαν, έκλεψαν κοσμήματα ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας.

Απ΄όσα ακουγονται στο βίντεο, προκειται μάλλον (χωρις βεβαιότητα) για αλλοδαπούς. Ο συναγερμός ηχεί πολυ έντονα και δεν ακουγονται καθαρά οι λέξεις.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here