Ανακοπή έπαθε διακεκριμένος ποδηλάτης του Παναθηναϊκού

Στη ΜΕΘ του Τζάννειου νοσοκομείου δίνει μια σκληρή και απρόσμενη μάχη ο  56χρονος ποδηλάτης του Παναθηναϊκού, Κυριάκος Ορφανίδης, που υπέστη ανακοπή ενώ αγωνιζόταν σε διοργάνωση της ΑΕΚ.

Η κατάσταση του από την περασμένη Κυριακή παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος ποδηλασίας των πράσινων:

«Δυστυχώς η ομάδα μας δοκιμάζεται για άλλη μια φορά… Στη διάρκεια του  αγώνα της ΑΕΚ στο Κανδύλι, ο αθλητής μας Κυριάκος Ορφανίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο και έπειτα στο Τζάννειο.
Αυτή τη στιγμή, χάρη στη μέριμνα που είχε λάβει η διοργανώτρια ΑΕΚ (την οποία ευχαριστούμε θερμά για το ειλικρινές ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει) και στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε ο ιατρός του αγώνα κος Τζαννιδάκης, ο Κυριάκος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση και περιμένουμε (για την ακρίβεια ελπίζουμε) την αντίδραση του οργανισμού του τα επόμενα κρίσιμα 24ωρα.

Η ενημέρωση που είχαμε δια ζώσης είναι αυτή ακριβώς και την κοινοποιούμε εδώ για να μην ακούγεται οτιδήποτε συγκεχυμένο από οποιονδήποτε άλλον. Καλό θα είναι να μη μεταβεί κάποιος στο Τζάννειο, αφενός γιατί δεν θα του επιτραπεί η είσοδος στη ΜΕΘ, αφετέρου γιατί δεν θα προσφέρει κάτι. Για οτιδήποτε νεότερο προκύψει θα ενημερώσουμε. Ας βάλουμε όλοι ένα λιθαράκι θετικής σκέψης για να γίνει καλά ο Κυριάκος και να κερδίσει ΚΑΙ σε αυτόν τον αγώνα»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here