Αναγνωρίσθηκε η νεαρή που πετάχτηκε στο δρόμο μετά από κτηνώδη βιασμό

Η γιαγιά και η αδελφή της άτυχης Ελληνίδας που βρέθηκε πεταμένη στο δρόμο,  την αναγνώρισαν απο το τατουάζ της στις φωτογραφίες που δημοσιευθηκαν και την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της νεαρής παραμένει κριμη και γι΄αυτό ειναι ακόμα διασωληνωμένη, μπορεσε όμως και επικοινώνησε με νευματα με τους αστυνομικους -ακομα δεν μιλά.

Οι συγγενείς της είπαν ότι η κοπέλα είναι 22 ετών, ότι εδώ και 2 χρόνια έκανε χρήση ναρκωτικών και ότι ειχαν να την δουν μια εβδομάδα.

Η Αστυνομία πιστεύει ότι η κοπέλα έκανε χρηση ναρκωτικών και εν συνεχεία βιάσθηκε βαναυσα, ειναι ομως άγνωστο αν τα ναρκωτικά τα πήρε με δικη της πρωτοβουλία ή αν της τα έδωσαν επι τούτου οι βιαστές ώστε  να μην αντισταθεί. Οπως και να έχει πάντως, ο κτηνώδης βιασμος έγινε μετά τη λήψη των ουσιών και γι αυτό η κοπέλα δεν αντιστάθηκε και δεν φέρει κακωσεις παρά μόνο σε μια περιοχή.

Το θύμα είχε εξαφανισθεί από το σπίτι της οικογένειάς του στους Αγίους Θεοδώρους περίπου μια εβδομάδα πριν εντοπισθεί στο Ζεφύρι και εκτιμάται ότι βρισκόταν κάπου αλλού  με τους βιαστές οι οποίοι και την μετέφεραν και την πέταξαν στο δρόμο τα μεσάνυχτα, την περασμενη Τετάρτη.  Την ειδαν περαστικοί απο τους οποίους ζήτησε ημιθανής λίγο νερο και έλεγε «Βοήθεια». Εν συνεχεία λιποθύμησε και έπεσε σε κώμα, απο το οποιο συνηλθε μόλις σήμερα, έξι μέρες αργότερα -το κώμα οφειλόταν στα ναρκωτικά που της ειχαν δώσει ή είχε πάρει.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here