Αναφορά Καμμένου στον Αρειο Πάγο για το Noor 1

Εκτενή στοιχεία για την υπόθεση του ναρκω-πλοίου Νoor1 κατέθεσε με πολυσέλιδη αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου  ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναφορά του κ. Καμενου διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Εφετων Πειραιά, μετά από εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, προκειμένου το περιεχόμενό της να ερευνηθεί από αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό.

Παράλληλα με εντολή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ερευνώνται και τυχόν πειθαρχικές ευθύνες για δικαστικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν την εν λόγω υπόθεση.

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούνται από τον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Μπρακουμάτσο σχετικά με τις καταγγελίες Γιαννουσάκη – Μαρινάκη για πιέσεις προς τον ισοβίτη έτσι ώστε να εμπλέξει στην υπόθεση τον εφοπλιστή.

Μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να κληθούν στην Εισαγγελία του Πειραιά για εξηγήσεις, πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί για την υπόθεση.

«Κατέθεσε και τους τηλεφωνικούς του λογαριασμούς για να δούμε εάν μίλαγε ταυτοχρόνως και με τον Ανακριτή;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας νωρίτερα την είδηση στο twitter.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here