Αλλος ένας επιτελικός «άθλος» της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Δεν έχει προβλέψει πως θα εμβολιασθούν χιλιάδες άνω των 85 ετών πολίτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν

Από «άθλο» σε «άθλο» πηγαίνει το επιτελικό κράτος των αρίστων του κ. Μητσοτάκη. Κάλεσε μεν τους άνω των 85 ετών πολίτες να κλείσουν ηλεκτρονικό ραντεβού για να εμβολιασθούν όμως δεν πρόβλεψε κάτι στοιχειώδες: Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους αυτούς, που είναι πολύ μεγάλης ηλικίας, δύσκολα μετακινούνται με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατός ο εμβολιασμός στα Κέντρα στα οποία καλούνται να προσέλθουν!!!

Ναι, καλά ακούσατε. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη καλεί υπέργηρους ανθρώπους να πάνε σε νοσοκομεία και Κέντρα υγείας, πολλά εκ των οποίων είναι σε ιδιαίτερα μακρινές αποστάσεις ή άλλα νησιά(!), τη στιγμή που η πλειοψηφία τους αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν μπορεί να βγει από το σπίτι!!!

Αντί λοιπόν να προβλέψει εξ αρχής κινητά συνεργεία εμβολιασμών για τους ανθρώπους αυτούς, τους αφήνει αυτούς και τους συγγενείς τους να αναζητούν τρόπους μετακίνησης και εμβολιασμού, που δεν υπάρχει!!!

Αυτός είναι ο φοβερός σχεδιασμός του επιτελικου κράτους των αρίστων. Που απλώς κοροϊδεύουν τον κόσμο.. Μέχρι να τους πάρει, επιτέλους χαμπάρι…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here