Αλληλεγγύη στον Τζεμαλή Μηλιαζήμ

Του ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Η αλληλεγγύη στον δάσκαλο ειδικής αγωγής Τζεμαλή Μηλιαζήμ είναι αναγκαιότητα.
Ανιχνεύστε κάποιους από τους λόγους στην ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του σκηνοθέτη και ακτιβιστή Αντώνη Ρέλλα που αυτούσια δημοσιεύουμε:

Ο Τζεμαλή Μηλιαζήμ είναι δάσκαλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που εργάζεται από το 2005 σε δημόσια σχολεία της Ξάνθης, σε τμήματα ένταξης ανάπηρων μαθητών.

Υπήρξε το πρώτο επίσημο θύμα της ναζιστικής βίας στη Θράκη, τον Σεπτέμβριο του 2012, καθώς δέχθηκε επίθεση από χρυσαυγίτες, ενώ αφισοκολλούσε με άλλους συντρόφους του ελάχιστα μέτρα από το κέντρο της Ξάνθης.

Τον Ιανουάριο του 2018 καταθέτοντας στη δίκη της ΧΑ ως μάρτυρας της πολιτικής αγωγής, αναφορικά με τις θέσεις της εγκληματικής οργάνωσης για τα ανάπηρα άτομα, αναφέρθηκα και στον δάσκαλο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Τζεμαλή Μηλιαζήμ.

Αύριο, Τρίτη (21/7) ο Τζεμαλή Μηλιαζήμ καλείται σε απολογία από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με την κατηγορία της ανάρμοστης και αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας, διότι «τόλμησε» να κοινοποιήσει δύο άρθρα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το περιεχόμενο των οποίων αφορά την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.

Η δίωξη σε βάρος του εκπαιδευτικού μάς αφορά ΟΛΕΣ, ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ.

Κάτω τα χέρια από τον Τζεμαλή Μηλιαζήμ!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here