Αλλη μια ανυπόσταστη, κατασκευασμένη είδηση- «fake news» από «έγκυρα» ΜΜΕ: Μετά το «επίδομα σφραγίδας», σήμερα και το «επίδομα αξιολόγησης»

«Επίδομα «fake news» με προσαύξηση θερινής περιόδου φαίνεται να έχουν θεσμοθετήσει μια σειρά αντιπολιτευόμενων μέσων. Δεν εξηγείται αλλιώς ο έντονος διαγκωνισμός «έγκυρων αναλυτών» για το ποιος θα αναπαράγει και θα διασπείρει την αναληθέστερη είδηση του Αυγούστου», αναφέρει σε ανακοίνωση-διάψευση της σχετικής είδησης, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Και συνεχίζει:

Έτσι, μετά την κατασκευή του «επιδόματος σφραγίδας», κάποιοι απ’ τους φανατικούς υποστηρικτές της κατεδάφισης της Δημόσιας Διοίκησης εφηύραν σήμερα «επιδόματα αξιολόγησης», παραπληροφορώντας —για ακόμη μία φορά– την κοινή γνώμη.

Προσπαθούν εναγωνίως, μ’ αυτόν τον τρόπο, να κάνουν να ξεχαστεί η πραγματική πολιτική είδηση του φετινού καλοκαιριού που αφορά τη Δημόσια Διοίκηση και που δεν είναι άλλη από τη συνεπώς νεοφιλελεύθερη ομολογία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη πως εμμένει στη δική του «αξιολόγηση». Δηλαδή, στην πλήρη στρέβλωση και κακοποίηση της θεσμοθετημένης αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και στην μετατροπή της σε προκρούστεια κλίνη άδικων απολύσεων, την οποία, άλλωστε, είχε εφαρμόσει ως αρμόδιος Υπουργός.

Προς μεγάλη απογοήτευση των εμπνευστών αυτού του νέου κοινωνικού αυτοματισμού κάθε προσπάθεια εξίσωσης της «αξιολόγησης» Μητσοτάκη με τη δίκαιη και διαφανή διαδικασία εξέλιξης της σταδιοδρομίας των δημοσίων υπαλλήλων και τη λειτουργική αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης θα πέσει στο κενό, όσα «επιδόματα» και να επινοήσουν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here