Άλλες τρεις συλλήψεις σε «πάρτι» με εισιτήριο στη Μύκονο – Έλεγχοι και σε Πάρο, Σαντορίνη

Σε τρεις ακόμη συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία -συνολικά πέντε- ύστερα από ελέγχους που διενήργησε στη Μύκονο σχετικά με τα λεγόμενα «πριβέ πάρτι» που οργανώνονται στην περιοχή, χωρίς να τηρουνται μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορονοϊού αλλά και εισπράττοντας μαύρο χρήμα απο 200-800 ευρώ το εισιτήριο.

Ειδικότερα οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας. Είχαν προηγηθεί δύο ακόμα συλλήψεις για τους ίδιους λόγους τις προηγούμενες ημέρες. Η Αστυνομία, επειδή δεν έχει το δικαίωμα να μπει σε οικία για έλεγχο του συνωστισμού ή και του ¨»μαύρου χρήματος», καλεί τους φερόμενους ως ενοικιαστές της βίλας όπου γίνονται τα πάρτι και τους συλλαμβάνει στην είσοδο για διατάραξη, οπότε σταματά η μουσική και παίρνει τέλος και το «πάρτι».

Σημειώνεται ότι στη Μύκονο διενεργήθηκαν 19 έλεγχοι, έξι σε μπιτς μπαρ και 13 σε νυχτερινά κέντρα. Παράλληλα σε 7 ελέγχους που έγιναν στη Νάουσα της Πάρου επιβλήθηκε πρόστιμο σε ένα άτομο για τη μη χρήση μάσκας. Επίσης έγιναν 15 έλεγχοι στη Σαντορίνη χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παράβαση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here