Αλέξης Τσίπρας από την πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας: «Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας»

ΦΩΤΟ: ΕUROKINISSI

Ο Αλ. Τσίπρας κάλεσε από την Πάτρα τους πολίτες να δημιουργήσουν ένα μεγάλο, πλατύ, δημοκρατικό κόμμα, μέσα από τη μαζική εγγραφή και συμμετοχή στον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο «να δημιουργήσουμε το πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε την Τρίτη την περιοδεία του στην Αχαΐα, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποιώνυας εισήγηση στην Πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, κατά την ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, εισήγηση η οποία συνέπεσε χρονικά με την έναρξη της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας isyriza.gr.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος από τα φερέφωνα των ΜΜΕ και όχι από τους πολίτες», τόνισε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μετά τη σύντομη τοποθέτησή του έδωσε το λόγο στους συγκεντρωμένους προκειμένου να υπάρξει ζωντανή συζήτηση.

H επίσκεψη στην Κάτω Αχαΐα

Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κάτω Αχαΐα: «Για να αγωνιστούμε μαζί, να συνθέσουμε μαζί και να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο, πλατύ, δημοκρατικό κόμμα, μέσα από τη μαζική εγγραφή και συμμετοχή στον ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε ο Αλ. Τσίπρας κατά την εισήγησή του προς τους πολίτες της περιοχής:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here