Αlco: Κυβέρνηση του «βλέποντας και κάνοντας»-Οργή για τους εμβολιασμούς κυβερνητικών

Οι πολίτες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους τόσο για τις ενέργειες της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας υιοθετώντας  όσο και στο πρόγραμμα εμβολιασμού, ειδικά δε του κατά προτεραιότητα εμβολιασμού των κυβερνητικών αξιωματούχωn. ενώ κάνουν λόγο για κυβέρνηση του «βλέποντας και κάνοντας». Η συντριπτική πλειοψηφία, έξι στους δέκα, θεωρουν ότι η κυβέρνηση ακολουθεί τη πολιτική του  «βλέποντας και κάνοντας».

Οσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μειώθηκε ελαφρά στο 15,1%

Ειδικότερα, στη δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Open, το 43% δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από την κυβέρνηση σε σχέση με το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμών. Ευχαριστημένο δηλώνει το 36%.

(ETHNOS.GR)

Ένα συντριπτικό 62% κρίνει αρνητικά τον εμβολιασμό κυβερνητικών αξιωματούχων που δεν ήταν αρχικά στο πρόγραμμα.

(ETHNOS.GR)

Επίσης, το 60% τονίζει ότι η κυβέρνηση λειτουργεί «βλέποντας και κάνοντας» για την αντιμετώπιση αυτής της φάσης της πανδημίας. Διαφορετική γνώμη έχει μόλις το 32%.

(ETHNOS.GR)

Παράλληλα, το 45% δηλώνει δυσαρεστημένο από την επάρκεια των μέτρων στήριξης για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ικανοποιημένο δηλώνει το 41% των πολιτών.

(ETHNOS.GR)

Το 48% δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

(ETHNOS.GR)

Στην πρόθεση ψήφου η διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ μειώνεται στο 16,1%. Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 39%, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία 23,9%, το ΚΙΝΑΛ 5,9%, το ΚΚΕ 5,7%, η Ελληνική Λύση 4,1% και το Μέρα25 2,7%.

Δημοσκόπηση
(ETHNOS.GR)
Δημοσκόπηση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here