Στην Εξεταστική καταθέτει ο ιδιοκτήτης του Σκάι Γ. Αλαφούζος

Με ιδιοκτήτες και εκπροσώπους τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης συνεχίζει τις εργασίες της η Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τη νομιμότητα χορήγησης δανείων από τράπεζες σε κόμματα και ΜΜΕ.  Σήμερα, στις 12 η ώρα το μεσημέρι καταθέτει ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Γιάννης Αλαφούζος.

Επιστολές έχουν αποσταλεί επίσης προς τον ιδιοκτήτη της εταιρίας «Πήγασος», Φώτη Μπόμπολα για τις 2 Αυγούστου, και τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά για τις 4 του ίδιου μήνα.

Οι εργασίες της Εξεταστικής επιτροπής ως τώρα έχουν αποκαλύψει πλήθος στοιχείων για τις τουλάχιστον αμαρτωλές σχέσεις του τριγώνου τράπεζες-κόμματα-ΜΜΕ. Ενδεικτικά, σε προηγούμενη συνεδρίαση, όπως παραδέχτηκε ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ, αποκαλύφθηκε ότι η τράπεζα έκανε …αύξηση της χρηματοδότησης της τράπεζας προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μετά τις ανακοινώσεις του τότε πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου από το Καστελόριζο, για την είσοδο στα μνημόνια.

Όπως αποκαλύφθηκε ακόμα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έπαιρναν αθρόα δάνεια λίγο πριν τις εκλογές τα προηγούμενα χρόνια για να χρηματοδοτούν την  προεκλογική τους εκστρατεία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here