Αλαφούζος: «Έγινε κλοπή, δικαιούμασταν να είμαστε στο Champions League»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιάννης Αλαφούζος σε δίωρη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 13. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για κλοπή της θέσης στους ομίλους του Champions League, μίλησε για τις μεταγραφές, τον Εσιέν, την κρούση που έγινε για τον Καπίνο, την πρόταση στον Αμπέιντ, αλλά και την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου:

Για την πολιτική κατάσταση στη χώρα: «Το κανάλι και εγώ εκφράσαμε την άποψή μας. Αν ήμουν και εγώ 25-30 ετών και δεν είχα ευθύνες και υποχρεώσεις πολλές και βαριές, θα μπορούσα να είμαι πιο επαναστάτης απ’ ότι είμαι. Σήμερα πρέπει να είμαι συντηρητικός για να μπορώ να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου. Καταλαβαίνω πολύ καλά το θυμό του «ΟΧΙ» αλλά εγώ είμαι 58 ετών, στον ΣΚΑΪ δουλεύουν 550 άτομα, ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα που πρέπει να λειτουργεί. Τα βλέπω διαφορετικά. Εμείς κάναμε σχέδιο με τον στρατηγό, πώς θα τροφοδοτείται ο Παναθηναϊκός με τρόφιμα από την Ιταλία. Ανοίξαμε λογαριασμό στο εξωτερικό για να μπορούμε να φέρνουμε χρήματα να πληρώνουμε την ομάδα. Δημιουργεί πρακτικά προβλήματα η κατάσταση».

Για την περσινή χρονιά: «Η ομάδα ωρίμασε. Κάποια λάθη στο σχεδιασμό και στην τεχνική διεύθυνση αντιμετωπίστηκαν. Την επιτυχία θα τη δούμε στο τέλος. Με Φύσσα και Βόκολο αισθάνομαι πολύ καλά. Λέμε τα πάντα, σχεδιάζουμε τα πάντα, μιλάμε και με τον Αναστασίου. Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισε ο Νίνης και για τις μεταγραφές που έγιναν μετά. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας. Έχει τρωθεί ο Ολυμπιακός. Έχουν αποκαλυφθεί πολλά και αυτό νομίζω λειτουργεί».

Για τις μεταγραφές και το αν αυτές τελείωσαν: «Τελείωσαν. Δεν είναι όλοι οι παίκτες προς πώληση και εάν πουληθούν θα πουληθούν πολύ ακριβά για να υπάρχει ευχέρεια να πάρουμε καλούς παίκτες. Αν δεν κρατήσουμε καλούς παίκτες πώς θα φτιάξουμε ομάδα; Προσπαθούμε να φτιάξουμε σταθερό κορμό. Η ομάδα είναι πιο ώριμη. Η φυσική κατάσταση στην προετοιμασία είναι καλύτερη συγκριτικά με πέρυσι».

Για τη φανέλα και τα παράπονα για την μπλε εμφάνιση: «Μόδιστρος δεν είμαι. Η πράσινη είναι η πρώτη μας επιλογή».

Για την επιθυμία του κόσμου να επανέλθει η εμφάνιση με τις ρίγες: «Αυτό μπορούμε να το κάνουμε του χρόνου».

Για την αποχώρηση του Νταμπίζα: «Έγιναν κάποιες αστοχίες και λάθη στην διάρκεια των μεταγραφών πέρυσι. Δεν έγινε ξαφνικά η αποχώρηση του, υπήρχαν σύννεφα από πέρσι τέτοια εποχή. Έκανε πολύ καλή δουλειά την πρώτη χρονιά αλλά μετά είχε μια προσωπική περιπέτεια που μπορεί να τον έβγαλε και εκτός σειράς.  Ο Μπούρμπος δεν ήταν έτοιμος. Ήταν ο καλύτερος μπακ, εναντίων μας ήταν εξαιρετικός, πέρασε δύσκολη προσαρμογή αλλά τώρα είναι έτοιμος.

Δεν πήραμε ένα αμυντικό χαφ, ο Νταμπίζας είναι μοναχικός και δεν μοιραζόταν τις σκέψεις του με μένα και τον προπονητή και κάποιες στιγμές βρισκόμασταν προ τετελεσμένων γεγονότων και αυτό ξεχείλισε το ποτήρι. Είχα μιλήσει με τους Φύσσα και Βόκολο από πριν όταν ήταν στην Εθνική και όταν προέκυψε κενό ήταν φυσική η εξέλιξη. Πλέον τα συζητάμε όλα και στο 95% υπάρχει συμφωνία. Δεν κρατάω κακία στον Νταμπίζα αλλά έπρεπε να αναβαθμιστεί η εσωτερική λειτουργία και κάποια άλλα πράγματα».

Για τον Καπίνο: «Εμείς πριν ένα μήνα επιχειρήσαμε να μιλήσουμε με την Μάιντς για τον Καπίνο, αν μας τον παραχωρεί δανεικός και μας απάντησαν αρνητικά. Μετά μάθαμε όπως και εσείς ότι πήγε στον Ολυμπιακό. Αναγνωρίζουμε την προσφορά του στην ομάδα αλλά ο λόγος που έφυγε είναι πως δεν κρίναμε ότι θα έπρεπε να είναι στον βασικό κορμό της ομάδας που θέλαμε να φτιάξουμε. Ήταν ένα καλό παιδί αλλά επιπόλαιος και δεν ήμασταν σίγουροι για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Φέτος μας έγινε και πάλι μια αρκετά υψηλή πρόταση για τον Μπεργκ αλλά είπαμε όχι. Για τον Καρέλη επίσης είχαμε μια προσφορά και την απορρίψαμε. Αν έρθει κάτι απίθανο, 7-8 εκατ. ευρώ και θέλει και ο ίδιος θα μπορούσαμε να τον δώσουμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει λεφτά από τον Καπίνο: «Αν ήταν να πάρουμε μισό εκατομμύριο ευρώ θα το ήξερα. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε κάτι».

Για τους Μαυρία και Λέτο: «Το θέμα του Μαυρία είναι ανοιχτό και κοιτάμε έναν μικρό ταλαντούχο επιθετικό και έναν αμυντικό. Για τον Λέτο προσπαθήσαμε αλλά είχε την ατυχία με τον τραυματισμό».

Για τον Σισέ που θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό: «Ένα βασικό στοιχείο σε μια ομάδα είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί, για παράδειγμα να έχουν συνέπεια οι ποδοσφαιριστές, να είναι σεμνοί. Ο Τζιμπρίλ είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και βεβαίως θα ήταν ευπρόσδεκτος να παίξει σε εμάς αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε φαντεζί ομάδα. Θα θέλαμε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Μίλησα και με τον Νίκο Πατέρα και μου είπε ότι ο Τζιμπρίλ θα ήθελε να παίξει ένα ματς και να κλείσει την καριέρα του σε εμάς».

Για τη μεταγραφή του Σάντσεθ: «Και ο Σιανί μας είχε πει ότι ήθελε να έρθει αλλά εμείς θέλαμε τον Σάντσεθ, τον βάλαμε γρήγορα στο αεροπλάνο και τον στείλαμε στην Ολλανδία. Το ότι ήρθε ο Σέρχιο είναι μεγάλη επιτυχία των Φύσσα, Βόκολου. Έχουμε την αίσθηση πως όλα τα παιδιά είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι και έχουμε αυτοπεποίθηση».

Για την υπόθεση της Βέροιας: «Η μη τιμωρία της Βέροιας είναι μεγάλο σκάνδαλο, προφανώς και του Ολυμπιακού αλλά τα συντριπτικά στοιχεία ήταν κατά της Βέροιας. Βεβαίως πιστεύω ότι συμμετείχε και ο Ολυμπιακός. Ο Καλτσάς με τον οποίο μιλάμε από πέρυσι το χειμώνα είναι ένα νέο παιδί και οι δικηγόροι τον καθοδήγησαν. Ήταν από μια πόλη, από μια κοινωνική ομάδα και είναι δύσκολο να ζητάμε από ένα παιδί που αλλάζει περιβάλλον να κάνει τέτοια κίνηση. Ο Καλτσάς δεν είχε άμεση γνώση του γεγονότος και θα έπρεπε να πει ψέματα».

Για όσα έγιναν πέρυσι στην Super League και για το πόρισμα Κορέα: «Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Στο θέμα του Μποροβήλου έχουμε πάρει θέση και μάλιστα σκληρή, δεν συμμετέχουμε καν στις συνεδριάσεις. Ελπίζω φέτος οι συνθήκες να είναι διαφορετικές και δεν θα πω κάτι περισσότερο».

Για την επιστολή της Φενέρμπαχτσε στην UEFA για τον Ολυμπιακό: «Θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες και θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα πράγματα, κάτι γίνεται».

Για τις δηλώσεις του Μποροβήλου στην κλήρωση: «Έχουν 17 κατηγορίες εναντίων τους και θα έχουμε και εκεί εξελίξεις. Έχουμε δει πολλά να συμβαίνουν και θα εκπλαγώ αν ο Αστέρας παίξει φέτος στην Ευρώπη».
Για το ότι ο Σαββίδης δεν ήταν μαζί με τον Παναθηναϊκό στην μη επικύρωση της βαθμολογίας και για την ΑΕΚ: «Είμαστε ανταγωνιστές αλλά έχουμε κάποια κοινά συμφέροντα. Το πιο βασικό είναι ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού λειτουργεί με τον τρόπο που ξέρουμε όλοι. Ίσως επειδή ο Σαββίδης λείπει αρκετά στο εξωτερικό να μην έχει ο ΠΑΟΚ τόσο γρήγορες λειτουργίες. Έχουμε αναγνωρίσει ότι είμαστε αντίπαλοι και ότι θα «σκοτωνόμαστε» στο γήπεδο. Αντίθετα η ΑΕΚ είναι πιο ενεργή στο συγκεκριμένο θέμα και θα παίξει ρόλο φέτος».

Για τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή: «Ο κ. Κοντονής κάνει εξαιρετική δουλειά και η πολιτεία προσπαθεί να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Μας τιμώρησαν πολύ με τον Ολυμπιακό αλλά θεωρώ ότι ήταν μια κακή συγκυρία καθώς μόλις είχε αναλάβει ο Υπουργός. Έκανε λάθος καθώς θεώρησε ότι εμείς είμαστε η αιτία του κακού και έδωσε δικαιολογία στην ΕΠΟ να μας τιμωρήσει. Μετά όμως έδειξε ότι θα αλλάξουν πολλά και πιστεύω ότι θα αλλάξουν πολλά στην ΕΠΟ και θα φύγουν οι κύριοι που κυνηγούσαν μόνο εμάς».

Για τις διαφωνίες με τον Σταύρο Κοντονή: «Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο, αν έρθουν κάποιοι προβοκάτορες τι θα κάνουμε. Είναι κάτι που με ανησυχεί. Πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχει βία και αυτό είναι κάτι που μόνο κακό θα κάνει. Νομίζω όμως ότι τελικά δεν θα έχουμε προβλήματα. Χαίρομαι γιατί ο Κοντονής προσπαθεί να καθαρίσει το ποδόσφαιρο γιατί και η βία ξεκινά από τη σαπίλα και τη διαφθορά».

Για τις προτάσεις που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός στη Λίγκα και για τους δανεικούς: «Αυτά για να γίνουν πρέπει δώσει έγκριση η Λίγκα. Πρέπει να αλλάξει η διοίκηση της. Όταν γίνεται μια απάτη πρέπει να βρεθούν τα στοιχεία, αν δεν υπάρχουν δεν μπορείς να πεις τίποτα».

Για την σχέση του Θεοδωρίδη με τον Ολυμπιακό σε σχέση με την UEFA: «Σε ένα newsletter που κυκλοφόρησε σήμερα και αναφέρεται σε μια συνομιλία του Θεοδωρίδη με τον Μαρινάκη για το θέμα του Σαρρή και διερωτάται εάν έχει ρόλο στην αντιμετώπιση του Ολυμπιακού συγκριτικά με την Φενέρ. Επίσης έχω ακούσει ότι ο Θεοδωρίδης είναι 70% Θεοδωρίδης και 30% για του Σάββα, βάζει δηλαδή την καριέρα του πιο πάνω.

Έχουμε τηλέφωνα πακιστανικά, φούρνους που ανατινάζονται, παίκτες προπονητές, τι να πω. Αν η UEFA κρίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα δεν το ξέρω. Πολλές φορές το σύστημα λειτουργεί με έναν Α τρόπο και μπορεί η UEFA να κάνει τη δουλειά της και να τη γλιτώσει ο Ολυμπιακός αν και πιστεύω ότι είναι τόσα τα στοιχεία που το επόμενο 12μηνο ο Ολυμπιακό θα υποστεί πολλές συνέπειες. Εδώ ο Αστέρας θα έπρεπε ήδη να είχε υποβιβαστεί γιατί στο ποδόσφαιρο και μόνο η ανάμειξη και η εμπλοκή αρκούν για σοβαρές τιμωρίες».

Για όσα έγιναν στην Super League με τον Κωνσταντίνου: «Υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας και πολλά στοιχεία με πρώτα απ’ όλα τα απομαγνητοφωνημένα. Είναι ανήθικο που η ΕΠΟ δεν ασχολείται με αυτό το πράγμα, είναι πραγματικά ντροπή τους. Για την Super League τι να πω, είναι άνανδρο και δείχνει το μέγεθος της διαφθοράς που υπάρχει. Είναι δυνατόν να έχουν δείρει έναν άνθρωπο, να μου πετάνε νερό, να με βρίζουν και ο Μποροβήλος να μην βλέπει τίποτα. Όλα εδώ πληρώνονται κ. Μποροβήλο γιατί ίσως κάπου να υπάρχει δικαιοσύνη».

Για τις σχέσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Μου έλεγε ο Σαββίδης ότι στην Ρωσία σκοτώνονται αλλά υπάρχουν κοινά συμφέροντα. Θέλω να επανέλθω στον Ατρόμητο που λέγαμε πριν στο ματς που μας έπαιξε ο Δασκαλόπουλος με απαράδεκτο τρόπο στο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια ο κ. Σπανός και έβαλε τις φωνές στον διαιτητή. Και μετά πήγε ο Ολυμπιακός και είδαν όλοι τι έγινε. Ο Σα πίντο φιλούσε τους παίκτες του».

Για το φιλικό με τον Λεβαδειακό: «Ο Κομπότης δεν πρέπει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν σύμμαχος μας στην λίγκα αλλά πολλές φορές αντιτάχθηκε στο σύστημα και το πλήρωσε αυτό. Δεν είπα ότι υπάρχει κανείς άγιος. Ο Κομπότης είχε το θάρρος της γνώμης του».

Για τη Λεωφόρο: «Βάζουμε ένα πλέξιγκλας και ένα δίχτυ σε καλύτερη ποιότητα, μπαίνει κάτι καινούριο και θέλουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση στα κόρνερ για να βλέπει ο κόσμος. Στα μάτριξ θα προσπαθούμε να δείχνουμε τμήματα από το παιχνίδι, είναι HD και έχει καταπληκτική οθόνη. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό, θα το παλέψουμε να παίξουμε στο Champions League. Στα κόρνερ έχουμε θέμα καθώς πρέπει να απέχει έξι μέτρα από τις κερκίδες και δεν ξεπερνιέται. Αν λύσουμε τα υπόλοιπα πιστεύω ότι θα το δεχθούν αυτό.

Κάνουμε τα ελάχιστα που μπορούμε να κάνουμε και έχουμε αφήσει αρκετά απ’ αυτά που θα κάναμε. Υπάρχει όμως σχέδιο και τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν, έχουμε βρει τον τρόπο. Η συμφωνία θα υπάρχει σε δυο μήνες και μετά είναι θέμα δικό μας να αποφασίσουμε πότε θα κλείσει το γήπεδο. Αν περιμένουμε από τρίτους, δεν θα γίνει κάτι. Με την κατάσταση που υπάρχει, την ανθρωπιστική κρίση και όλα τα προβλήματα, είναι σωστό να δοθούν δημόσια χρήματα για το γήπεδό μας; Δεν νομίζω πως αυτά τα χρήματα είναι μόνο για τον αθλητισμό.

Εγώ από το κράτος δεν ζητάω χρήματα. Επειδή υποσχέθηκαν να δώσουν 20 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ, ήταν υποχρεωμένοι να δώσουν και σε εμάς. Η κ. Δούρου θα δώσει τα χρήματα, δεν έχει πρόθεση να μην τα δώσει. Είχε πει ευθέως πως τα νομικά θέματα όταν τελειώσουν θα βοηθήσει, και βοήθησε στα νομικά θέματα. Σε εμάς φέρθηκε έντιμα».

Για τις σχέσεις με την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη: «Οι σχέσεις μας με τον Ερασιτέχνη είναι αρκετά καλές και βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Με την ΚΑΕ δεν έχουμε τόσο στενές σχέσεις. Θα έλεγα ότι είναι σύμπτωση και συγκυρίες, δεν υπάρχει κανένα τοίχος. Υπάρχει μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και το τμήμα μπάσκετ τραβάει τον δρόμο του. Με τον Ερασιτέχνη έχουμε σημεία επαφής με το γήπεδο με κοινούς χώρους χρήσης ενώ με το μπάσκετ δεν υπάρχει άμεση επαφή. Δεν έχουμε κάτι ενάντια στην ΚΑΕ και έχουμε και κάποιες συνεργασίες. Υπάρχει και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη που είναι στο Δ.Σ. Έχω καλή σχέση με τον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο, έρχεται και στο γήπεδο πολλές φορές, έχει και διαρκείας».

Για τον Εσιέν: «Θέλει 4-6 έβδομάδες για να παίξει. Θα χάσει το πρώτο ματς αλλά στον δεύτερο γύρο των προκριματικών θα είναι εντάξει».

Για τον Μέντες: «Είμαστε σε μια διαδικασία λύσης του συμβολαίου του, ανήκει τυπικά στον Παναθηναϊκό και θα κάνουμε νέες συζητήσεις».

Για τον Ντίνα: «Ο Θανάσης είναι πολύ καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής».

Για τον Αμπέιντ: «Θέλαμε να έρθει ο Αμπέντ αλλά ζήτησαν πολλά λεφτά και η ομάδα και ο ίδιος».

Για τον Ρισβάνη: «Είναι ένα πολύ ταλαντούχο παιδί αλλά θα σας πω μόνο πως δεν έπαιζε ούτε στον Πανιώνιο από κάποιο σημείο και μετά. Νομίζω ότι του λείπει λίγο η θέληση. Ελπίζω να ωριμάσει γιατί έχει πολύ ταλέντο, τον θέλαμε και εγώ είχα ενθουσιαστεί αλλά δεν έδειξε την ίδια θέληση στην προπόνηση. Όποιος δεν θέλει να προπονηθεί στα στάνταρ που θέλει η προπονητής τελειώνει».

Για τον Αναστασίου: «Τον διέπει αξιοκρατία, είναι σταθερός, είναι εντιμότατος δεν έχουμε κανένα παράπονο».

Για τους διαιτητές: «Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση με αυτούς».

Για την κλήρωση των προκριματικών: «Όλες οι ομάδες είναι καλές αλλά και εμείς έχουμε καλή ομάδα. Ελπίζω η έδρα μας και το ηθικό μας να μας δώσουν ώθηση. Το περσινό με την Σταντάρ μας άφησε πίσω και ψυχολογικά. Είδατε και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό το 0-3 άδειασαν οι παίκτες».

Για τον Ρότσα και τους παίκτες στη Λατινική Αμερική: «Έχει φέρει τώρα έναν παίκτη που δοκιμάζουμε. Δεν είναι οι βασικές αρμοδιότητες αυτές του κ. Ρότσα. Θα πήγαινε και ο Λεωνίδας ένα ταξίδι, δεν πήγε αλλά καλύψαμε τις μεταγραφές μας».

Για τα παιδιά από τις Ακαδημίες: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες όπως ο Νιούμαν, ο Αγγελόπουλος, ο Στάικος, ο Κότσαρης, ο Λάμπρου, έρχονται και άλλοι παίκτες από πίσω».

Για τα οικονομικά της ΠΑΕ και το Champions League: «Τα οικονομικά μας δεν έχουν εξυγιανθεί. Μονίμως έχουμε άγχος να τακτοποιούμε τα έξοδά μας και παλαιά χρέη. Δεν έχουμε χρέη που δεν είναι σε ρύθμιση. Πρέπει μια φορά να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η οικονομική εξυγίανση θα έρθει με μια συμμετοχή σε ομίλους. Αυξήθηκε το μπάτζετ αλλά τα χρήματα που παίρνουμε δεν έχουμε αυξηθεί. Νομίζω ότι δικαιούμαστε να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έγινε κλοπή φέτος και δικαιούμασταν να ήμασταν εμείς.

Τα έσοδα των διαφημίσεων είναι 90% κάτω σε σχέση με πέρυσι. Στην Ευρώπη σε κάποιες χώρες έχουν αυξηθεί δραματικά τα έσοδά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τελευταία αγγλική ομάδα παίρνει 100 εκατ. ευρώ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και εμείς 7. Μας εγκατέλειψε η Adidas και ενοχληθήκαμε πάρα πολύ. Ενώ μίλαγε μαζί μας πήγε στον Ολυμπιακό. Ήταν άσχημος τρόπος που διεκόπη η μεταξύ μας συνεργασία. Έγινε από τη Γερμανία. Το προϊόν της Puma όμως θεωρώ ότι είναι πολύ καλό».

Για τον τομέα του μάρκετινγκ: «Υστερούμε στον τομέα του μαρκετινγκ. Κάνουμε κάποιες κινήσεις για να βελτιωθούμε. Έχουμε πρόβλημα στον τρόπο που πουλιέται ο Παναθηναϊκός και θα ενισχυθούμε σε αυτό το κομμάτι. Η Puma κάνει τον σταυρό της να σταθεί όπως είναι τώρα η κατάσταση. Αν η ομάδα τα πάει καλά όμως και στην Ευρώπη αλλάζουν τα πάντα, αλλάζει το brand name.

Έχουμε κάνει μεγάλα βήματα όμως στην χρηματοδότηση του γηπέδου, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και έχουμε βρει άνθρωπο χωρίς κρατικά χρήματα γιατί δεν βλέπω πως τώρα το δημόσιο θα μπορούσε να επιδοτήσει ένα γήπεδο. Είναι λογικό να έχει άλλες προτεραιότητες. Ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουν τελειώσει οι διαδικασίες και να αποφασίσουμε εμείς πότε θα ξεκινήσουν τα έργα. Κάνω αγώνα ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε παιχνίδια του Champions League στην Λεωφόρο».

Για τα εισιτήρια και την Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Η ιδέα είναι να έχουμε 20-30.000 μέλη και όχι μόνο 6-7.000 και τώρα η βοήθεια είναι μικρή. Σήμερα πουλήσαμε 200 διαρκείας και τα 60 δεν ήταν οπαδικά. Είναι ένα καλό νούμερο που ανεβαίνει».

Για τον Sport Fm και την Sport Day: «Δεν έχω καμία σχέση με την Sport Day που είναι και ζημιογόνα εφημερίδα. Την πήρε ο κ. Κοντομηνάς. Όσο για τον Sport Fm έχει έρθει ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος για διευθυντής. Σε ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης μπορεί να υπάρχει μια ζώνη οπαδική αλλά το σύνολο του σταθμού πρέπει να κάνει αποκαλύψεις καθώς το ζήτημα είναι να λέγεται η αλήθεια. Οι δημοσιογράφοι που κάνουν αποκαλύψεις δέχονται μεγάλες πιέσεις καθώς δυστυχώς στην Ελλάδα υπάρχει παρακράτος και αλητεία».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here