Ακύρωσαν το πρόστιμο στην 80χρονη μετά την κατακραυγή

Την ακύρωση του προστίμου των 300 ευρώ που επιβλήθηκεσε  80χρονη  στη Λαμία για άσκοπη μετακίνηση, έκανε γνωστή απόψε το γραφείο Τύπου της Ν.Δ., μετά την κατακραυγή και κυρίως μετά το αιχμηρό σχόλιο που έκανε για το θέμα ο Αλέξης Τσίπρας.

Για άλλη μια φορά βέβαια το κυβερνών κόμμα δεν απαντά στην ουσία, αλλά επιλέγει να απαντήσει με αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως δηλαδή έκανε η κυβέρνηση και για το τραπέζωμα πρόκληση στην Ικαρία με δεκάδες άτομα.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ.

«Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να κάνει ανάρτηση για πρόστιμο που επιβλήθηκε, ύστερα από καταγγελία, σε ηλικιωμένη κυρία στη Λαμία. Αν ρωτούσε λίγο, θα είχε πληροφορηθεί ότι το πρόστιμο είχε ακυρωθεί  για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, ύστερα από παρέμβαση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα πολύ πριν βγάλει ο κ. Τσίπρας την ανακοίνωσή του. Υπήρχαν μάλιστα και σχετικά δημοσιεύματα. Η εύκολη αντιπολίτευση δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά φθηνός λαϊκισμός», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Αιχμηρό σχόλιο από Τσίπρα

«Μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία, που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά, που στερεί στοιχειώδεις ελευθερίες του για να τα τηρήσει», σχολίασε οΑλέξης Τσίπρας στα κοινωνικά δίκτυα.

«Η τήρηση των μέτρων όμως αντέχεται όσο σκληρά και αν είναι, αρκεί αυτά να είναι δίκαια και να ισχύουν για όλους», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει: «Όταν είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here