Ακρίτα: Δεν θέλω παρέα με φασίστα-Δεν μπορώ να περπατήσω μ’ αυτόν που λέει τον Ζακ πρεζόνι

Εξω από τα δόντια τα είπε η Έλενα Ακρίτα σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

«Θέλω να είμαι μια γροθιά με τους ανθρώπους που σκέφτονται ελεύθερα, με τους άλλους ούτε καλημέρα. Δεν θέλω να κάνω παρέα με τον φασίστα, ούτε τον ομοφοβικό» υπογράμμισε η δημοσιογράφος και συγγραφέας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν θέλει «σκατόψυχους και τοξικούς ανθρώπους» στη ζωή της. «Δεν μπορώ να περπατήσω μαζί με τον αυτόν που λέει τον Ζακ, πρεζόνι», τόνισε.

Σχολιάζοντας την πολιτική κατάσταση στη χώρα, η Έλενα Ακρίτα ανέφερε: «Τώρα είμαι πιο θυμωμένη με τα πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω. Προσπαθώ να κάνω τον κόσμο λίγο καλύτερο. Όσο υπάρχουν προβλήματα στην κοινωνία και με βαστάνε τα πόδια μου, εγώ θα βγαίνω στους δρόμους».

Σε ό,τι αφορά την παραίτησή της από την εφημερίδα «Τα Νέα», η Έλενα Ακρίτα σημείωσε: «Ήταν αξιοπρεπής η παραίτησή μου, παρόλο που το κείμενο πήγαινε κόντρα στην πολιτική της εφημερίδας. Δεν άφησα κανένα περιθώριο, έφυγα και πάμε για άλλα. Πολλοί δεν περίμεναν ότι θα παραιτηθώ».

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην πανδημία στη χώρα, ενώ για το εμβόλιο είπε πως θα το κάνει, παρόλο που είναι αλλεργική. «Θέλω τη ζωή μου πίσω. Η καραντίνα με πιέζει πολύ, με ρίχνει, με κατεβάζει. Κάθε μέρα γίνεται πιο δύσκολο, είμαι και καταθλιπτική και αυτό δεν βοηθάει».

Τέλος, αναφερόμενη και στις μηνύσεις που έχει δεχθεί απάντησε: «Δεν χρειάζομαι τη δημοσιότητα, έχω δεχθεί 2 μηνύσεις μέχρι τώρα στη ζωή μου. Με τον κ. Σεφερλή, δεν προσπάθησα να τα βρούμε εξωδικαστικά. Λογικά θα παρευρεθώ στο δικαστήριο».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here