«Άκου Τσιάρτα…»

Με δηκτικό τρόπο απαντά ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στη νέα ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από τον Βασίλη Τσιάρτα , με αφορμή δηλώσεις του με τις οποίες καλωσόρισε το δικαίωμα αναδοχής και για τα ομόφυλα ζευγάρια τα οποία έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης έπειτα από σχετικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

Σε ανάρτησή του, ο Βασίλης Τσιάρτας είχε κάνει λόγο για «ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες» ενώ υποστήριξε ότι οι ομοφιλόφιλοι θέλουν να αλλοιώσουν την Ελλάδα και κατέληξε: «Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία».

Γράφει, λοιπόν, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στο Facebook:

«Άκου Τσιάρτα για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κάποιο νομοσχέδιο θα μας απαλλάξει από τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας για παράγκες, στημένα παιχνίδια, στημένα στοιχήματα, βία, ρατσισμό, χρηματιζόμενους διαιτητές και παίκτες. Φυσικά κ εσείς οι διαφορετικοί έχετε δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ποδοσφαιρικά ήθη ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το ότι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δεν σημαίνει ότι θα τα αποδεχόμαστε όλα. Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα αλλά δεν θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείτε και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένο και στημένο ποδόσφαιρο. Φυσικά και οι ποδοσφαιριστές πρέπει όλοι να έχουν δουλειά στοργή και αγάπη αλλά στο φυσιολογικό πλαίσιο που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ που όπως στην Ολλανδία και την Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν τα δεχόμαστε αυτά.

ΥΓ. Για να δείς πόσο μαλακισμένο είναι να κατηγορείς τους λάθος ανθρώπους για τα λάθος πράγματα».

Ο Βασίλης Τσιάρτας επιτέθηκε στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, με αφορμή δηλώσεις με τις οποίες εκείνος καλωσόρισε το δικαίωμα αναδοχής και για τα ομόφυλα ζευγάρια τα οποία έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης έπειτα από σχετικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here