Ακης: Οι λασπολόγοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη

Στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει ο Ακης Τσοχατζόπουλος με αφορμή το δημοσίευμα του Σαββάτου της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, με τίτλο «Θησαυρός σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ» και υπέρτιτλο «Βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ σε ειδική κρύπτη. Είναι του Άκη ?»

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, αφού αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία επισημαίνεται ότι ουδέποτε αστυνομικοί εντόπισαν κρύπτη με τεράστια ποσά, προαναγγέλλει ότι «οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».

Όπως τονίζει ο Ακης Τσοχατζόπουλος «δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως – παράλληλα – να προσφέρουν και τις “υπηρεσίες” τους σε διάφορα “κέντρα” που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.

H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here