Ακαριαίος από το πρώτο το ΙΧ ο θάνατος της 8χρονης μαθήτριας στην Κέρκυρα

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του 8χρονου παιδιου που παρασύρθηκε απο δυο ΙΧ καθώς διέσχιζε το δρόμο μαζι με τη μητέρα του

Οπως είπε η ιατροδικαστής, το παιδι τραυματίσθηκε θανάσιμα στο ήπαρ και στη σπλήνα απο το πρώτο ΙΧ  και ο θάνατος ήταν ακαριαίος, οπότε ήταν ήδη νεκρό όταν το χτύπησε το δεύτερο αυτοκινητο.

Το κοριτσάκι διέσχιζε το δρόμο μαζί με τη μητέρα του, που το κρατουσε απο το χέρι για να πανε στη στάση του λεωφορείου, ώστε να μεταβεί στο στο σχολείο. Η μητέρα είπε ότι ήλεγξε τον δρόμο και δεν είδε φώτα αυτοκινήτου -ήταν χαράματα. Ομως απο το πουθενά όπως λεει  εμφανιστηκε ενα ΙΧ την ώρα που η ιδια με το παιδί βρισκόταν ήδη στα μισά του να διασχίσουν το δρόμο, πάνω στη διαχωριστική λωρίδα (οχι νησίδα) Τοτε αισθάνθηκε το ΙΧ να τη χτυπάει στην πλάτη με απτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της. Καθώς κλονιστηκε απο το χτυπημα η ίδια, ένιωσε να φεύγει απο το χέρι της το χεράκι του παιδιού, το οποίο μάλλον στεκόταν λίγα εκατοστά πιο πισω απο τη μητέρα οπότε  χτυπήθηκε απο το ΙΧ καιρια. Το χτύπημα αυτό, εκσφενδόνισε το κοριτσάκι στο αντίθετο ρευμα απ όπου εκεινη τη στιγμή ερχόταν άλλο ΙΧ, και το κορμάκι του παιδιου έπεσε στο παρμπριζ του.

«Όπως κρατούσε το παιδί, το αυτοκίνητο τη χτύπησε, έχασε την ισορροπία της και το αυτοκίνητο «πήρε το παιδί»», είπε, συγκλονισμένος, σε τοπικό κανάλι ο πατέρας του παιδιού. «Η γυναίκα μου είχε κοιτάξει προτου περάσει το δρόμο και δεν ερχόταν αυτοκινητο», είπε, εννοώντας ότι το ΙΧ εμφανιστηκε ξαφνικά και με μεγάλη ταχύτητα.

«Το παιδί χτυπήθηκε στην κοιλιακή χώρα, προκλήθηκε σύνθλιψη του ήπατος και της σπλήνας του. Η αιμορραγία στην κοιλία ήταν σημαντικότατη. Μιλάμε για ένα παιδάκι 8 ετών, όχι για έναν ενήλικα που έχει άλλες αντοχές. Εκεί τελείωσαν όλα», σημείωσε η ιατροδικαστής κ. Κούση και δήλωσε πως όταν το παιδί έπεσε στο παρμπρίζ του δεύτερου οχήματος ήταν ήδη νεκρό.

Η κηδεία της ατυχης Αννας Μαρίας θα γίνει αύριο στις 3: 30 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελένης, στο Κανάλι.

Οι δυο οδηγοι που ενεπλάκησαν είναι σοκαρισμένοι και τους ορίστηκε τακτικη δικάσιμο

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here