Αιχμές Μαρκαριάν για συνεργάτες του- «Εμπόδια από ανθρώπους που δεν ανέμενα»

Απειλεί με αποκαλύψεις ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη και στη συνέχεια προχώρησε σε (νέα) δήλωση με την οποία αφήνει αιχμές για εμπόδια στο έργο του από συνεργάτες του. «Από ανθρώπους που δεν ανέμενα», όπως τονίζει και έκλεισε τη δήλωσή του με την εξής φράση: «Δεν μασάω τα λόγια μου και προτίθεμαι σύντομα να πω και περισσότερα«.

Ο Ουρουγουανός προπονητής πάντως δεν διευκρίνισε, αν επιμένει στην παραίτησή του και έκανε νέο άνοιγμα προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, λέγοντας ότι «δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τον κύριο Γκιρτζίκη».

Αναλυτικά η δήλωση του Σέρχιο Μαρκαριάν:

«Mε την προχθεσινή μου δήλωση γνωστοποίησα μια πολύ δύσκολη για μένα απόφαση. Δυστυχώς από εκεί και μετά, κάποια ΜΜΕ μου απέδωσαν προθέσεις και σκέψεις που δεν είναι δικές μου.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τον κύριο Γκιρτζίκη και τους ανθρώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για να εργαστώ. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου ήταν αυτή, που παρά τα αποτελέσματα, με έκανε να θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι στην Εθνική Ελλάδας.

Υπήρξε πλήρης σύμπνοια με τον κ. Πρόεδρο στα επόμενα απαραίτητα βήματα για να οδηγήσουμε την Εθνική Ελλάδας στον δρόμο των επιτυχιών.

Δυστυχώς βρήκα εμπόδια στην υλοποίηση αυτών των βημάτων από ανθρώπους που δεν ανέμενα. Για αυτό ο ηθικός μου κώδικας και η ευθύνη μου απέναντι στην Ομοσπονδία, στους παίκτες της Εθνικής και στους Έλληνες φιλάθλους με ώθησαν σε αυτή τη δήλωση την Τρίτη.

Δεν μασάω τα λόγια μου και προτίθεμαι σύντομα να πω και περισσότερα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here