Αιτήσεις για κατασκηνώνεις από 8 Απριλίου

Από τη Δευτέρα 8 Απριλίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον ‘Αγιο Ανδρέα, ενώ για το αντίστοιχο πρόγραμμα της τρίτης ηλικίας, στις 14 Μαΐου. Η υποβολή αιτήσεως για τα παιδιά λήγει στις 13 Μαΐου

Η παιδική θερινή κατασκηνωτική περίοδος αφορά σε παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών -παιδιά δημοτών.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στις επτά Δημοτικές Κοινότητες, μόνο από τους γονείς ή τους έχοντες την επιμέλεια των παιδιών με δικαστική απόφαση. Οι αιτούντες πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και τα απαραιτητα δικαιολογητικά.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι για τα παιδιά είναι τρεις: Στην Α’ Κατασκηνωτική Περίοδο που ξεκινά τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών δηλαδή γεννημένα μεταξύ 2007-2013.

Στη Β’ Κατασκηνωτική Περίοδο που ξεκινά την Πέμπτη 11 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 25 Ιουλίου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ίδιας ηλικίας με της πρώτης περιόδου.

Στη Γ’ Κατασκηνωτική Περίοδο που ξεκινά την Κυριακή 28 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Αυγούστου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 13 έως 15 ετών, δηλαδή γεννημένα μεταξύ 2004-2006.

Για το πρόγραμμα που αφορά όσους έχουν συμπληρώσει το 60ο έτος της ηλικίας τους η κατασκηνωτική περίοδος είναι από την Κυριακή 27 Αυγούστου έως την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου. Δικαιούχοι κατά προτεραιότητα είναι δημότες και κάτοικοι του δήμου Αθηναίων, καθώς και συνταξιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι και γονείς εν ενεργεία δημοτικών υπαλλήλων.

Οι εγγραφές για συμμετοχή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα της τρίτης ηλικίας ξεκινούν στις 14 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 13 Ιουνίου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here