Αίρεται ο κατ΄οίκον περιορισμός για τον Ν.Μιχαλολιάκο και την σύζυγό του

ΦΩΤΟ:EUROKINISSI
Aίρεται ο κατ΄οίκον περιορισμός με 24ώρη φύλαξη που έχει επιβληθεί στον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο και την σύζυγο του, Ελένη Ζαρούλια.
Tο Συμβούλιο Εφετών με δύο βουλεύματα (υπ΄αριθμ/ 1246-1247/2015) που εξέδωσε σήμερα Τετάρτη αποφάσισε την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ οίκον περιορισμού με υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ.
Να σημειωθεί ότι  χθες ο αντεισαγγελέας εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών ζήτησε την άρση του περιοριστικού όρου του κατ΄οίκον περιορισμού που έχει επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μίχο, με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ΑΤ της περιοχής που έχει δηλώσει μόνιμη κατοικία.
Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει την άρση του περιοριστικού όρου προκειμένου να μπορεί ο Νίκος Μίχος να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια (Εύβοια) και να επικοινωνεί με τους εκλογείς του.

Στο μεταξύ με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έγινε προ ημερών άρση του ίδιου περιοριστικού όρου που είχε επιβληθεί στον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο, Δημήτρη Κουκούτση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here