Αιχμές Δένδια κατά Παναγιωτόπουλου για Εβρο: Εγώ δεν είμαι παρατηρητής της συνοριακής γραμμής!

Σαφείς αποστάσεις από τους χειρισμούς της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στον Εβρο, πήρε με δηλώσεις στον Alpha, ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Δένδιας, δίνοντας νέα διάσταση στην ενδοκυβερνητική κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.
«Εγώ δεν είμαι παρατηρητής της συνοριακής γραμμής. Είμαι υπουργός Εξωτερικών και προασπίζομαι τα συμφέροντα της χώρας στο επίπεδο της δραστηριότητας μου» ανέφερε χαρακηριστικά» ο Νίκος Δένδιας, επιρρίπτοντας εμμέσως την πολιτική ευθύνη για τη μη επαρκή επιτήρηση των συνόρων στο Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Αναλυτικά, η στιχομυθία του Νίκου Δένδια με τον δημοσιογράφο του Alpha, Τάκη Χατζή, για το ζήτημα έχει ως εξής:
  • Χατζής: Εκεί που ήταν οι Έλληνες και πήγαν να μετρήσουν…
  • Δενδιας: Συγχωρήστε με, μην με βάζετε εμένα να περιγράφω, υπάρχουν σαφείς ανακοινώσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που ξεκαθαρίζουν απόλυτα τα περί του εδάφους.
  • Χατζής: Οταν φύγαμε εμείς, ήρθαν οι Τούρκοι εκεί;
  • Δένδιας : Κύριε Χατζή το είπα ευθέως από την αρχή, ποια είναι η σειρά των διαβημάτων και πώς απαντήθηκαν. Εγώ δεν είμαι παρατηρητής της συνοριακής γραμμής. Είμαι υπουργός Εξωτερικών και προασπίζομαι τα συμφέροντα της χώρας στο επίπεδο της δραστηριότητας μου, το Υπουργείο το έκανε άψογα και με τον τρόπο που έπρεπε και τις δύο φορές.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here