Αγρια καταδίωξη ΙΧ που οδηγούσε ανάποδα στην εθνικό οδό Αθηνών-Λαμίας-Νεκρός ο οδηγός-Εμβόλισε περιπολικά, έπεσε σε οδόφραγμα

Πηγή,ΦΩΤΟ: lamiareport.gr

Μια άγρια καταδίωξη ενός αυτοκινήτου, που θύμιζε αμερικανικές ταινίες καταιγιστικής δράσης, έγινε νωρίς το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Φθιώτιδας. Ενας οδηγός πορευόταν επί χιλιόμετρα αντίθετα στο ρεύμα, σπάζοντας τις μπάρες των διοδίων. Τελικά οι αστυνομικοί του έστησαν οδόφραγμα στα διόδια της Τραγάνας, με τον άντρα να πέφτει πάνω στα οχήματα και από την σύγκρουση να τραυματίζεται σοβαρά, ενώ λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν επί αρκετή ώρα να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, κατευθυνόμενος όμως προς Αθήνα, για να διαφύγει.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο είχε σπασμένο παρμπρίζ και ότι ο οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση, μη υπακούοντας στις εντολές των αστυνομικών. Μάλιστα κάποια στιγμή που τον πλησίασαν, προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά, ενώ πετούσε και αντικείμενα από το παράθυρό του.


Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε και ο οδηγός του φορτηγού που χρησιμοποιήθηκε για το μπλόκο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here