Αγος Γεωργιάδη: Η χώρα μετρά 100 νεκρούς τη μέρα και εκείνος πανηγυρίζει! ΣΥΡΙΖΑ: Λίγη ντροπή δε θα έβλαπτε

Απίστευτο όνειδος από τον κατ. ονομασία, υπουργό Ανάπτυξης Αδωι Γεωργι΄δη, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πανηγυρίζει από τηλεοράσεως γιατί έχουμε 12 φορές λιγότερους νεκρούς από το Βέλγιο, αδιαφορώντας προκλητικά και απάνθρωπα για το γεγονός μέσα στο Σαββατοκύριακό, 211 συνάνθρωποί μας έχασα τη ζωή τους από κορωνοϊό!

Αμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Υπουργός που πριν λίγες μέρες παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση «έπεσε έξω» με το άνοιγμα του τουρισμού σήμερα δηλώνει με αδιανόητο θράσος πως πανηγυρίζει γιατί «είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο», επισημαίνεται σε ανακοίνωση τουκόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Και προστίθεται:

Ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει την ώρα που η χώρα μας έχει φθάσει να χάνει πάνω από 100 ανθρώπους την ημέρα, το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής του, ενώ χθες η χώρα μας είχε τη δέκατη χειρότερη επίδοση παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό της και ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του ECDC τις τελευταίες 14 μέρες η Ελλάδα είναι η 17η χειρότερη στις χώρες ΕΕ σε θανάτους ανά πληθυσμό, έχοντας αφήσει πίσω της 14 χώρες που ως τα μέσα Οκτώβρη ήταν χειρότερες.

Η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης των δραματικών συνεπειών της κυβερνητικής αδράνειας τόσους μήνες, οδηγεί την κυβέρνηση σε χυδαία τυμβωρυχία. Λίγη ντροπή και μία συγγνώμη δεν θα έβλαπτε.

Οι κατάπτυστοι πανηγυρισμοί Γεωργιάδη

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here