Αγωγή Δ.Γιαννακόπουλου κατά Π.Καμμένου

Αγωγή κατά του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, με την οποία ζητά 10 εκατ. ευρώ για συκοφαντία, κατέθεσε ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, προχωρά σε αυτή την ενέργεια για να σταματήσει το φαινόμενο της «λάσπης στον ανεμιστήρα», εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα αρθεί η ασυλία του Π. Καμμένου, γιατί προτίθεται να καταθέσει και μήνυση.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε εξαπολύσει από το βήμα της Βουλής σκληρή επίθεση σε βάρος του, λέγοντας το

Ολόκληρη η δήλωση του Δ. Γιαννακόπουλου:

«Μετά τις συκοφαντικές δηλώσεις σχετικά με το πρόσωπό μου από τον Καμμένο στη Βουλή, προχωρώ σε κατάθεση αγωγής εναντίον του, ως οφείλω, προκειμένου να υπερασπιστώ την προσωπικότητα, την τιμή και υπόληψή μου.

Το ποσό το οποίο θα ζητήσω θα ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όχι για να γίνω πλουσιότερος αλλά για να εξαλειφθεί η δυνατότητα τόσο στον ίδιο τον Καμμένο όσο και στον οποιονδήποτε άλλο, να μετατρέπει το βήμα της Βουλής σε βήμα συκοφαντίας.

Προχωρώ σ’ αυτή την ενέργεια ακριβώς επειδή πρέπει να γίνει συνείδηση στον εναγόμενο ότι δεν είναι δυνατό να πετά λάσπη στον ανεμιστήρα, να εκστομίζει βαρύτατες ύβρεις και συκοφαντίες και να μένει στο απυρόβλητο.

Ελπίζω ότι για την αντίστοιχη ποινική διαδικασία η Βουλή των Ελλήνων θα άρει τη βουλευτική ασυλία του Καμμένου καθώς προτίθεμαι να υποβάλλω και σχετική μήνυση.

Η Δικαιοσύνη πλέον θα αποφανθεί εάν στην προκειμένη περίπτωση «εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν», όπως είχε πει ο Αριστοτέλης…».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here