Αγωγές Μελισσανίδη κατά των δικαστών της ΕΠΟ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης απαντώντας με αγωγές εναντίον των δικαστικών της επιτροπής της ΕΠΟ, για την κλήση του και τιμωρία του από τις πειθαρχικές επιτροπές της Ομοσπονδίας για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι Κυπέλλου  της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 9.000 ευρώ από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ και στη συνέχεια προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταθέτοντας έφεση, που όμως απορρίφθηκε. Έτσι μετά τις καταθέσεις των αγωγών από τον ισχυρό άνδρα της «Aegean», όλα θα κριθούν στα πολιτικά δικαστήρια.

Η πλευρά Μελισσανίδη θεωρεί ότι, τόσο η κατηγορία όσο και η τιμωρία δεν έχουν ουσιαστική υπόσταση και νομική βάση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη αμέσως μετά την απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ και πριν αποφανθεί η δευτεροβάθμια επιτροπή. Δημοσιοποιήθηκε τώρα, προφανώς γιατί ο Μελισσανίδης περίμενε πρώτα την ετυμηγορία (στην έφεση που είχε καταθέσει) της δευτεροβάθμιας επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here