Αγνωστος έβρισε τη Ραχήλ Μακρή και έσπασε το καθρεφτάκι του ΙΧ της

Επίθεση εναντίον της (με αίτιο, οπως λέει η ίδια,  τη στάση της στα παράνομα διοδια)  καταγγέλλει η Ελληνιδα πολιτικός

Σε ανάρτησή της στο Facebook, όπου έχει φωτοιγραφία το σπασμένο καθρεφτάκι του αυτοκινήτου της,   αναφέρει τα εξής:

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα της χθεσινοβραδυνής επίθεσης που δέχτηκα ενώ βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητο μου. Με κλωτσιές και ύβρεις προσπάθησαν να με εκφοβίσουν. Δεν είναι τυχαίο οτι η επίθεση από άγνωστο σε εμενα άτομο πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την δυναμική παρέμβαση του Μετώπου Νίκης στο περιφερειακό συμβούλιο όπου αποκάλυψαν με έγγραφα την απάτη σε βαρος των πολιτών της περιφέρειας Αττικής σχετικά με τα διόδια. Δεν είναι τυχαίο οτι οι ύβρεις που χρησιμοποιήθηκαν είχαν το ιδιο περιεχόμενο με αυτές από την εκπομπή γνωστών υπαλλήλων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που έχει εξαπολύσει μέσω υπαλλήλων της επίθεση σε βάρος μου και του πολιτικού φορέα του οποίου είμαι επικεφαλής.
Ευχαριστώ τους δυο αστυνομικούς που προσπάθησαν λίγα λεπτά μετά να συλλάβουν τον δράστη και την άμεση παρέμβαση τους οταν ζητήθηκε η βοήθεια τους.
Ενημερώνω το καθεστώς των κλεφτών και απατεώνων της χώρας οτι τέτοιες ενέργειες δεν με πτοούν και δεν πρόσκειται να σταματήσω να αποκαλύπτω την Βρωμιά του συστηματος που έστησαν σε βάρος της πατρίδος και του λαού μας»

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here