Αγνωστοι πυροβόλησαν με κυνηγητικό όπλο δύο πρόσφυγες στη Λέσβο-Σοκαριστική φωτο

Ένας Ιρανός και ένας Αφγανός εμφανίσθηκαν τραυματισμένοι από πυροβολσιμούς κυνηγετικού όπλου χθες το βράδυ στο ιατρείο του καταυλισμού στο ΚΥΤ της Μόριας. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου διαπιστώθηκε ότι ο μεν πρώτος Αφγανικής καταγωγής έχει δεχθεί σκάγια στην πλάτη κυρίως και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος του, ο δε δεύτερος Ιρανικής καταγωγής έχει δεχθεί και αυτός σκάγια από κυνηγετική καραμπίνα σε λιγότερα σημεία του σώματος του. 

Από την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε σήμερα, ο ο Αφγανός έχει πληγεί από σκάγια σε όλη του πλάτη, κάτι που καταδεικνύει την δολοφονική πρόθεση του δράστη.

Από τη μέχρι τώρα διερεύνηση της υπόθεσης έχει γίνει γνωστό ότι οι δυο αιτούντες άσυλο μαζί με άλλους δυο φίλους τους Ιρανικής επίσης καταγωγής βρέθηκαν σε απόσταση περίπου πέντε με επτά χιλιομέτρων βόρεια βορειοανατολικά του ΚΥΤ Μόριας. Άγνωστο είναι πώς βρέθηκαν σε τέτοια απόσταση από τον καταυλισμό. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι «είχαν βγει για βόλτα».

Εκεί κάτω από άγνωστες συνθήκες και από άγνωστο μέχρι σήμερα άτομο δέχθηκαν πυροβολισμούς. Η Αστυνομία διερευνά κάθε εκδοχή ενώ το σύνολο των εμπλεκομένων κρατείται και ανακρίνεται.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here