Άγιος Σάββας: Εκδικητική μετακίνηση του προέδρου των εργαζομένων σε άλλο νοσοκομείο

Για εκδικητική μετακίνησή του σε άλλο νοσοκομείο μαζί με οκτώ ακόμα συναδέλφους του έκανε λόγο ο Κώστας Καταραχιάς, ακτινολόγος και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Αντικαρκινικό & Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».

«Η κυβέρνηση μας επιτίθεται κατά μέτωπο. Αντί να βοηθήσει γιατρούς και νοσηλευτές, μας επιτίθεται» είπε Στο Κόκκινο επισημαίνοντας πως ενημερώθηκε μαζί με οκτώ συναδέλφους του ότι μετακινούνται αιφνιδιαστικά σε ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Σωτηρία».

Ήδη, είναι σε εξέλιξη από την διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος και η πρωτοφανής ΕΔΕ σε βάρος των υγειονομικών του νοσοκομείου που βρέθηκαν θετικοί στον ιό εξήγησε ο Κώστας Καταραχιάς και τόνισε πως «στοχοποιούν τους εργαζόμενους η ΕΔΕ συνεχίζεται παρά την κατακραυγή. Σήμερα το πρωί κάλεσαν ειδικευόμενη γιατρό και δύο νοσηλεύτριες που νόσησαν και αντί να τους πούνε ευχαριστώ, πάνε να τις κατηγορήσουν γιατί κόλλησαν κορονοϊό».

Ο ίδιος περιέγραψε την κατάσταση αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο λέγοντας πως το μεγαλύτερο τμήμα του είναι κλειστό ή υπολειτουργεί λόγω των πολλών κρουσμάτων και σε ογκολογικούς ασθενείς.

«Οι ασθενείς μας είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι κι εμείς είμαστε ξεδοντιασμένοι, χωρίς προσωπικό. Λείπουν 300 νοσηλευτές και 100 γιατροί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here