Π. Αγγελόπουλος:»Ο κόσμος να μην ασχολείται με άτομα που δεν αξίζουν»

Αιχμές από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του 3ου τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού πρώτα αναφέρθηκε στον αγώνα, στη συνέχεια και κατόπιν ερώτησης που δέχτηκε για την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, δήλωσε: «Ο κόσμος να μην ασχολείται με άτομα που δεν αξίζει. Και δεν  εννοώ τους παίκτες του Παναθηναϊκού όπως καταλάβατε».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μιλώντας στον OTE TV, τόνισε:

«Ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος, ειδικά όταν η απόδοση της ομάδας δεν είναι 100% όπως τη θέλει ο προπονητής. Πάντα υπάρχει άγχος αλλά όχι το ίδιο σε σχέση με πριν από τον αγώνα με την Ρεάλ στον τελικό. Το καλό είναι ότι οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι δεν είναι τίποτα εύκολο. Υπάρχουν 40 λεπτά ακόμη στο γήπεδο. Υπάρχει το άγχος, μπορεί να μην μπουν μερικά σουτ στην αρχή, αλλά και τέτοια διαστήματα να υπάρξουν ο κόσμος θα δώσει ώθηση και η ομάδα θα πάρει μπρος. Στο τελευταίο ματς κάναμε ένα απίστευτο σερί 18-0 χωρίς να βάλουμε ούτε ένα τρίποντο».

Όσο για την παρουσία του κόσμου, είπε: «Ο κόσμος να μην ασχολείται με άτομα που δεν αξίζει. Και δεν  εννοώ τους παίκτες του Παναθηναϊκού όπως καταλάβατε».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here