«Αγαπητές Μελλοντικές Γενιές: Συγγνώμη»

 
Το νέο βίντεο του ακτιβιστή και rapper Prince Ea διάρκειας 6:02 λεπτών δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου για να συμπέσει με την Ημέρα της Γης και έχει φτάσει στα 37,7 εκατομμύρια views  στο Facebook μέχρι τώρα.
Με το «Dear Future Generations: Sorry« ο  Prince Ea  χρησιμοποιώντας περίτεχνα το Spoken Word παροτρύνει τους νέους να δράσουν για να σταματήσει η κλιματική αλλαγή.
‘’Έκανα αυτό το βίντεο για να ενημερώσω τη γενιά μου ότι υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε τώρα για να πάρουμε πίσω το μέλλον μας… Η κλιματική αλλαγή είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον υψηλότερο δυνατό βαθμό και όλοι μας μοιραζόμαστε την ευθύνη να κάνουμε κάτι γι ‘αυτό.»
Τον προηγούμενο μήνα ο rapper Prince Ea ταξίδεψε στην Κένυα και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό  διαπιστώνοντας την καταστροφή της αποψίλωσης των τροπικών δασών.
 
Οι κλιματικοί επιστήμονες έχουν προειδοποιήσει ότι οι παγκόσμιες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου πρέπει να μειωθούν κατά 17 δισεκατομμύρια τόνους ετησίως μέχρι το 2020 για να αποφευχθούν οι αυξανόμενες καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here