Αυτόνομη πορεία ανακοινώνει το μεσημέρι ο Ν. Νικολόπουλος των ΑΝΕΛ

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Γ. ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ)

Aυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος αλλά και του ίδιου ως βουλευτή, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, ανακοίνωσε. μέσω Twitter, ότι θα ακολουθήσει πλέον, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως έγραψε χθες Δευτέρα στον προσωπικό του λογαριασμό: «Είναι οριστικό! Αποφασίσαμε την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Αύριο(ήμερα Τρίτη)στις 12.00 περισσότερα».

Στις 12 το μεσημέρι η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση,  «θα παρουσιάσει τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς… Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές».

Δεν αποκλείεται δηλαδή ο κ. Νικολόπουλος να ανακοινώσει ακόμη και την αποχώρηση του από τους ΑΝΕΛ αφήνοντας τον κυβερνητικό συνασπισμό με 154 βουλευτές, πριν καλά καλά αρχίσει η νέα θητεία.

O κ. Νικολόπουλος είχε εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του πρωθυπουργού να μην τον συμπεριλάβει στο κυβερνητικό σχήμα.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο στα τέλη Σεπτεμβρίου, ανέφερε μεταξύ άλλων:«Σε προσωπικό επίπεδο, μου είναι αδύνατο να παρακολουθώ ένα νέο «σίριαλ» που με προσβάλλει και θίγει την 26χρονη πολιτική διαδρομή μου, τον κοινό μας αγώνα, τα στελέχη και μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους δεκάδες χιλιάδες έντιμους και αγωνιστές ψηφοφόρους των ΑΝΕΛ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here