Αυστριακός πιθανότατα ο νέος CEO του ΤΧΣ

Στον Αυστριακό κ. Χσούρντα, φαίνεται ότι καταλήγει ο υπουργός Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, για τη θέση του νέου διευθύνοντος συμβούλου του ΤΧΣ.

Η επιλογή του υπουργού Οικονομικών θα πρέπει να εγκριθεί και τυπικά από το EuroWorkingGroup, το οποίο ως σήμερα δεν έχει διατυπώσει ποτέ αντίρρηση στις επιλογές CEOs για το ΤΧΣ.

Η θέση του διευθύνοντος συμβούλου παραμένει κενή από τον περασμένο Ιούλιο. Μετά την παραίτηση Α. Ξενόφου, η Επιτροπή Επιλογής έτρεξε νέα διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του CEO του ΤΧΣ, βάσει της οποίας ο υπουργός Οικονομικών επέλεξε από τη short list τον κ. Β. Κατσικιώτη, τον οποίο διόρισε ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο.

Ο κ. Κατσικιώτης παραιτήθηκε, χωρίς στην πραγματικότητα να αναλάβει ποτέ καθήκοντα, ενώ και ο επιλαχών κ. Μιχαηλίδης αρνήθηκε να αναλάβει τη θέση. Ακολούθησε νέα εκδήλωση ενδιαφέροντος που απέβη άκαρπη, για να φθάσουμε στον επικείμενο διορισμό του κ. Χσούρντα μετά από νέα διαδικασία.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα το Ταμείο λειτουργεί με δύο μέλη στην τριμελή Εκτελεστική Επιτροπή, δηλαδή με τον αναπληρωτή CEO κ. Tourret και τον εκπρόσωπο της Τράπεζας της Ελλάδος, που αντικαταστάθηκε πρόσφατα μετά την παραίτηση Φραγγέτη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here