Αφηναν νηστικά επί βδομάδες τα 4 παιδιά τους

Αλλη μια υπόθεση κακοποίησης παιδιών από τους γονείς του, συγκλονίζει τις ΗΠΑ.  Ο Μπενίτο και η Κάρολ Γκουτιέρες άφηναν τα τέσσερα υιοθετημένα παιδιά τους χωρίς φαγητό, νερό, χωρίς να τους επιτρέπουν να πάνε στην τουαλέτα. Το μαρτύριο των παιδιών έλαβε τέλος όταν ένα κατάφερε να αποδράσει από το παράθυρο του υπνοδωματίου και να ενημερώσει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι στην Αριζόνα βρήκαν τα τρία ανήλικα παιδιά ηλικίας από έξι έως 12 ετών κλειδωμένα στα δωμάτιά τους. Oι γονείς συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε πως οι γονείς δεν άφηναν τα παιδιά να πηγαίνουν στην τουαλέτα και είχαν βάλει έναν κουβά για να κάνουν την ανάγκη τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν τα τέσσερα παιδιά είναι αδέρφια και πόσο καιρό είχαν υιοθετηθεί.

Η συγκεκριμένη υπόθεση θυμίζει την οικογένεια Τέρπιν όπου οι γονείς κρατούσαν αλυσοδεμένα και βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους. Μέχρι που το έσκασε η 17χρονη κόρη τους, ενημέρωσε τις αρχές και αποκαλύφθηκε το κολαστήριο στην Καλιφόρνια.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here