ΑΕΚ: Οργή της «Original 21» με βαριές εκφράσεις κατά Αυγενάκη

Την οργή του μεγαλύτερου συλλόγου οργανωμένων υποστηρικτών της ΑΕΚ, «Original 21» προκάλεσε το tweet του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με το οποίο δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου από την «Ένωση», αλλά αντιθέτως έκανε λόγο μόνο για «ανύπαρκτη τήρηση των πρωτοκόλλων υγιεινής και ασφάλειας, στον ευρωπαϊκό τελικό χάντμπολ στη Χαλκίδα».

Ο υφυπουργός αφήνοντας αιχμές για τις ευθύνες της αστυνομίας και της ΑΕΚ σημείωνε ότι «τέτοιες εικόνες δεν είναι αποδεκτές και επισύρουν συνέπειες».

Σημειώνεται ότι μισή ώρα αργότερα και μετά την κατακραυγή, ο Λ. Αυγενάκης ανάρτησε δεύτερο σχόλιο με το οποίο έδινε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου.

 

Η οργισμένη απάντηση της Original

«Η ανυπαρξία σου σαν υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, θέση που βυσματικά κατέχεις για να κάνεις θελήματα και να εξυπηρετείς συμφέροντα, δεν περιποιεί τιμή στην πατρίδα σου την Κρήτη και στον έχοντα την ευθύνη της τοποθέτησης σου στο κυβερνητικό σχήμα πρωθυπουργό της χώρας», τονίζει η «Original» και προσθέτει ότι «η απουσία σου ως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας από έναν τελικό Ευρωπαϊκού κυπέλλου στην Ελλάδα με την συμμετοχή και κατάκτηση αυτού από την ΑΕΚ αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για εσένα τον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση. Αποτελεί προσβολή για την ΑΕΚ αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη χαρά για εμάς».

Παράλληλα οι οργανωμένοι οι οπαδοί της ΑΕΚ τονίζουν ότι «η σιωπή σου για πρωτόκολλα υγιεινής σε φιέστες χιλιάδων ατόμων έκανε μεγαλύτερο θόρυβο από τις τώρα διαδικτυακές κραυγές σου. Η εικόνα σου δεν είναι αποδεκτή από το σύνολο των φιλάθλων της ΑΕΚ και αυτό επισύρει συνέπειες στην ήδη βρώμικη πολιτική σου καριέρα».

Παράλληλα, ούτε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού. Ο Αν. Δημάτος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία του αρχηγού της ομάδας Χάντμπολ, Παναγιώτη Νικολαΐδη να αγκαλιάζει μετά το τέλος του ευρωπαϊκού τελικού, τον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ Νίκο Ξηροκώστα, ο οποίος μετά από επεισόδια μεταξύ οπαδών το 1995, έμεινε καθηλωμένος σε αμαξίδιο, σημειώνοντας: «Τιμωρήστε μας και γι’ αυτό».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here