ΑΕΚ : «Μάγκες, εσείς το πήρατε»

Ο Ντουσαν Σάκοτα ευχαρίστησε με τον τρόπο του τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο ΟΑΚΑ και τους είπε «ραντεβού αύριο» (Κυριακή)

Με το τέλος του αγώνα με την Μούρθια και την πρόκριση στον τελικό του BCL ο αρχηγός της ΑΕΚ πήρε το μικρόφωνο και είπε κιτρινόμαυρους» οπαδούς:

*«Μάγκες, σας ευχαριστούμε, εσείς το πήρατε»!

Η ΑΕΚ έκανε γνωστό στον κόσμο μέσω ανακοίνωσης ότι υπάρχουν διαθέσιμα 2.400 επιπλέον εισιτήρια για τον τελικό του Final Four του BCL κόντρα στη Μονακό (αύριο στις  20:30).

Τα εισιτήρια αναμένεται να εξαντληθούν και στο ΟΑΚΑ να μην πέφτει καρφίτσα, ακριβώς όπως και στον ημιτελικό με τη Μούρθια δηλαδή, το τέλος του οποίου βρήκε την ΑΕΚ να κερδίζει με 77-75.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H «Βασίλισσα» προκρίθηκε στον Τελικό του Basketball Champions League και ετοιμάζεται την Κυριακή για την πιο μεγάλη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της.  Η «Βασίλισσα» θέλει όλο τον κόσμο στο πλευρό της. Θέλει όλο το ΟΑΚΑ να είναι «κιτρινόμαυρο».

Η ΑΕΚ B.C. ευχαριστεί τους χιλιάδες οπαδούς της για την απίστευτη ατμόσφαιρα στον ημιτελικό με Μούρθια και ανακοινώνει, ότι έμειναν προς διάθεση ακόμη 2.400 εισιτήρια για τον αυριανό (Κυριακή, 06/05) Τελικό με Μονακό.

Τα υπόλοιπα 2.400 εισιτήριαθα διατίθενται  στον σταθμό «Ειρήνη», σήμερα (Σάββατο, 05.05), από 10:00 – 17:00, στα Καταστήματα  Γερμανός και Cosmote και διαδικτυακά.

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, ότι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια στις θέσεις Baseline Courtside, θα πρέπει να βρίσκονται στη θέση τους πριν την έναρξη του αγώνα. Σε άλλη περίπτωση, θα τους επιτραπεί η είσοδος (ΜΟΝΟ) στο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας μας, ότι με απόφαση της Αστυνομίας θα προηγηθεί και των αγώνων της Κυριακής αυστηρός προέλεγχος περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ήτοι μετά τα εκδοτήρια του Σταθμού «Ειρήνη» και στα όρια της περίφραξης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Τούτο σημαίνει, ότι κανένας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο συγκρότημα δίχως εισιτήριο. Απαγορεύεται η χρήση φωτοβολίδων και βεγγαλικών. Οι φίλοι, που θα σπεύσουν στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι βάσει των οδηγιών δεν μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους αναπτήρες και αιχμηρά αντικείμενα.

Ο κάθε οπαδός θα κάθεται στη θέση του, έτσι όπως καταγράφεται αυτή στο εισιτήριό του, καθώς θα υπάρχει έλεγχος και μέσα στο γήπεδο.

Είμαστε βέβαιοι, ότι oι φίλοι της ΑΕΚ για ακόμη μία φορά θα προσαρμοστούν στις διαμορφωθείσες συνθήκες και θα συμβάλλουν στην ομαλότητα, δίχως να κινδυνεύσει η ΑΕΚ από τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι δεν πρέπει να πετάμε τα εισιτήρια-πακέτο των δύο ημερών. Ισχύει το ίδιο και για αύριο Κυριακή.

Συνεχίζεται πάντα η διάθεση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

       Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.

–              Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.

–              Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

–              Δεν ισχύουν τα εισιτήρια Διαρκείας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here