Αδωνις: Υπερασπίστηκε την Πελώνη επικαλούμενος τις δικές του κωλοτούμπες

Την Αριστοτελία Πελώνη για τις αναρτήσεις της με τα απαξιωτικά σχόλια κατά υπουργών της ΝΔ υπερασπίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στον εαυτό του λέγοντας πως και ο ίδιος έχει κάνει αρκετές κυβιστήσεις στο παρελθόν.

«O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Εγώ ας πούμε σε μια τέτοιου τύπου κριτική, αν την έκανα σε κάποιον άλλον, φαντάζομαι θα προκαλούσα πολύ μεγάλη απορία σε όποιον θα με παρακολουθούσε καθόσον για εμένα τον ίδιο θα μπορούσε να ασκηθεί ίδια κριτική για πάρα πολλές δηλώσεις του παρελθόντος. Για εμάς που είμαστε έμπειροι στην πολιτική, γνωρίζουμε την έννοια του πολιτικού χρόνου και πως όλα κρίνονται στον κατάλληλο πολιτικό χρόνο, κάτι που το μαθαίνουμε, ως φοιτητές, στο πρώτο έτος της επιστήμης της ιστορίας» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Η κ. Πελώνη τα tweets της, τα έχει γράψει ως δημοσιογράφος. Και ήταν ασφαλώς δικαίωμά της και υποχρέωσή της, ως δημοσιογράφος, να ασκεί κριτική και στη ΝΔ τότε και στα στελέχη της. Αυτή ήταν η δουλειά της. Αλίμονο αν ήταν δημοσιογράφος και όλα της τα tweets να ήταν υποστηρικτικά της ΝΔ και είναι προς τιμήν της που δεν τα έσβησε. Την προτιμώ που δεν τα έσβησε.

Ξέρω πολλούς που παίρνουν καρέκλα και το πρώτο που κάνουν είναι τα σβήνουν. Ούτε εγώ τα έχω σβήσει. Διότι αυτά είναι ιστορικά γεγονότα και την ιστορία δεν μπορείς να την παραγράψεις. Θα κρίνετε την κ. Πελώνη για τη δουλειά που κάνει τώρα και για αυτά που λέει τώρα» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here