Άδωνις, Μπογδάνος απολογούνται δημόσια στον Κουρτάκη για τη μη άρση ασυλίας του Π. Πολάκη-ΣΥΡΙΖΑ: Ο κατήφορος δεν έχει πάτο

Αναβρασμό και αναστάτωση προκάλεσε στη ΝΔ η απόρριψη του αιτήματος για άρση της ασυλίας του Π. Πολάκη μετά από μήνυση του εκδότη των Παραπολιτικών  Γ. Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμιση. Ηταν μάλιστα τέτοια η απογοήτευση ορισμένων, όπως του υπουργού ανάπτυξης(άνευ χαρτοφυλακίου) Αδ. Γρωγιάδη και του βουλευτή Κ. Μπογδάνου που έσπευσαν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν θα επαναληφθεί!!!

Οπως αναφέρει στον προσωπικό του λογαρισμό στο twitter ο κ. Γεωργιάδης:

«Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες.

Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε.

Δεν θα επαναληφθεί».

Στο ίδιο μήκος και το σχόλιο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. «Για τη μη ψήφιση της άρσης της ασυλίας Πολάκη από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπάρχουν ευθύνες, που πρέπει να αποδοθούν» ανέφερε.

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του εκδότη με την οποία έκανε γνωστό ότι μετά την ψηφοφορία στη Βουλή κατέθεσε και νέα μήνυση και αγωγή κατά του Παύλου Πολάκη δύνοντας έτσι μια δεύτερη ευκαιρία στη ΝΔ να την υπερψηφίσει!

Μήπως όμως μια απλή δημόσια συγνώμη του Υπουργού Αναπτυξης στον εκδότη που στηρίζει, δεν αρκεί και πρέπει να γίνουν και μερικές διαγραφές σε όσους δεν ψήφισαν; (Πηγή: avgi.gr)

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κατηφορος δεν έχει τελος – Στα οικογενειακά τους ας τα βρουν μόνοι τους

Πηγές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σχολίασαν έντονα το γεγονός: «Δε φτάνει ο κοινοβουλευτικος διασυρμός της ΝΔ με τους μισούς και πλέον  βουλευτες της να  «καταψηφίζουν» την κομματική γραμμή για άρση ασυλίας του Παύλου  Πολάκη, τώρα υπουργος της κυβερνησης, ο Αδωνις Γεωργιάδης,  ζητάει συγγνώμη από εκδότη γιατί δεν μαντρωθήκαν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος  όπως ζήτησε ο εκδότης», είπαν οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για να καταλήξουν: «Ο κατηφορος δεν έχει τελος. Περαστικά τους, στα οικογενειακά τους ας τα βρουν μόνοι τους».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here