Αδωνις για Τσίπρα: Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί στο πλανήτη

Με το γνωστό του ύφος και στυλ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, αποκαλώντας τον πρωτοφανή ψεύτη, σχετικά με όσα είπε για το κοινωνικό μέρισμα. Μόνο που τη κριτική του δεν συμμερίζονται οι θεσμοί, οι οποίοι προφανώς έχουν εγκρίνει και το ποσό της υπεραπόδοσης και τη διανομή του. 

«Ο Τσίπρας είναι μάγος! Μόνο ένας μάγος μπορεί να βγαίνει και να λέει στον ελληνικό λαό, “πετύχαμε υπεραπόδοση”, όταν έχει πέσει έξω τουλάχιστον 1% από τον προϋπολογισμό που έχει ψηφίσει στη Βουλή», ανέφερε μιλώντας στην ολομέλεια του κοινοβουλίου, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, το βράδυ της Δευτέρας.

«Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί στον πλανήτη! Δεν υπάρχει ο άνθρωπος! Είναι εκτός πάσης λογικής», είπε ο κ. Γεωργιάδης και κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να εξηγήσει, πώς γίνεται ταυτόχρονα να έχει πέσει έξω  το οικονομικό επιτελείο στις προβλέψεις του και ταυτόχρονα να υπάρχει υπεραπόδοση.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο Πρωθυπουργός έκανε απόψε το διάγγελμά για να καλύψει όσα αποκαλύπτονται σχετικά με την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, καθώς έγγραφα «αποδεικνύουν ότι οι Σαουδάραβες δηλώνουν πλήρη άγνοια για τη δραστηριότητα του κ. Παπαδόπουλου».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here